Też bym się śmiał gdybym akurat premium nie zapuścił godzinkę przed tym jak mnie wywaliłoChciałem sobie przygody potrzaskać bo trochę wolnego czasu miałem, a tu zonk, prawo Murphego jak nic
![]()
Też bym się śmiał gdybym akurat premium nie zapuścił godzinkę przed tym jak mnie wywaliłoChciałem sobie przygody potrzaskać bo trochę wolnego czasu miałem, a tu zonk, prawo Murphego jak nic
![]()
I z wysłania odkrywców na ostatnie poszukiwania prezentowe nici :/
Najśmieszniejsze jest to że to od konta zależy, nie od przeciążenia serwera, lub sprzętu. Kolega obok się loguje normalnie, ja nie mogę.
Nic sie nie martw tez mam premium i odpalilam zdradka, a tu lipa straszna
Nie chce was martwić , ale było coś podobnego jakieś dwa lata temu na evencie świątecznym , a może trzy ...
nie pamiętam dokładnie ale pamiętam że to wtedy z pudełek wpadały lodowe rezydencje
w każdym razie wtedy to trwało ze 3-4 dni zanim się dostałem na mapę nie wiem czy nie dłużej nawet.
no poczekamy zobaczymy :/
Tak od konta bo Ja nie moge wejsc na swoja wyspe, ale kolega przez fb jest normalnie na grze i jedyny problem jaki ma to np wejscie na moja wyspe, i inni z gildii tez nie moga na nia wejsc bo ich wywala z gry.
i nikt jej nie wejdzie na twoją wyspę , bo jej po prostu nie ma w tej chwili , tak samo jak innych na które nie da się wejść
No to grubaski nie wyruszą w ostatnią podróż..