a logujecie sie przez fesja czy maila?
a logujecie sie przez fesja czy maila?
Ja od ok 3-4h godzin mam komunikat serwer przeciążony. Dziwne, że nikt z BB się nie odzywa![]()
Swoją drogą ciekawe czy przesuną fazę zamknięcia eventu i aktywne premium![]()
bb mogło by jednak jakieś info wrzucić na forum lub w wątku zamiast niebieski coś tam bąknął na globie akurat zalogowani nie maja problemu z logowaniem sie
witam, u mnie na grę wchodzi się bez problemu natomiast do przygody nie da się wejść od przynajmniej 2h
no własnie a ja mam własnie przygodę do skończenia tez
O hej Selena
To masz fajnie że tylko pół godziny.
Ja już pół dnia nie mogę się zalogować. Co chwilę próbuję i "serwer jest przeciążony". Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby nie fakt że kolega nie ma z tym problemu, nawet jeśli się loguje na moim komputerze. Na jego konto wchodzi normalnie, na moje nie. Wyrzuca z komunikatem że serwer przeciążony..
Debatują ? Nad czym ? Ile ten serwer jeszcze pociągnie bez konserwacji ? Trzeba było ją przeprowadzić, a nie przekładać... o to i efekt
Pewnie się odkopują od zgłoszeń do supportu.
Jak się ożenię z tymi prezentami to wyślę do UBI Alibabę z lampą oliwną, aby naoliwić serwer... może zatrybi....
To samo z czasem premium... kilka godzin to już spora strata. Powinni przedłużyć czas graczom którzy bez powodzenia próbują się zalogować do gry. Znając życie będzie Happy Hour lub kosz egzoo.
Ostatnio edytowane przez deagostini85 ; 04.01.2016 o 23:22