Kolejny dzień bez settów pora zacząć.
Kolejny dzień bez settów pora zacząć.
witam na wygnaniu![]()
Zaczynamy dzień trzeci totalnego ignorowania przez support. Nadal mnie wywala i wyskakuje okienko, że serwer przeciążony i mam spróbować później. Wiec ponawiam pytanie do "władz": Kiedy "później? Za ile godzin problem zostanie usunięty?
Jaro nie sugeruj sie tymi wypocinami w terms of use , każde prawo cywilne i gospodarcze jest nadrzedne w stosunku do jakichkolwiek EULA i podobnych pierdół na terenie danego kraju. Czyli to terms of use może byc idealnie wpasowane w prawo powiedzmy tam gdzie jest siedziba BB , to chyba francja?? ale może być w sprzeczności z polskim prawem. Poza tym , mysle że proces grupowy cywilny i BB idzie z dymem :P
Pewnie poczekamy do konserwy, najgorsze jest to że olewają nas na całej linij , żadnej wzmianki co jak i kiedy
Coś czuje, że skończymy grę. Support nie widzi problemu. Zastanawiam się czy jest coś wspólnego co nas łączy. Na przykład ja pamiętam, że w dniu kiedy to się wydarzyło odebrałem prezent (chatkę z pierników) za otworzenie wszystkich drzwi kalendarza ale go nie otwierałem.
A jak już jakimś cudem serwer ruszy, dostaniemy pewnie taką oto nagrodę pocieszenia:
![]()
u mnie to samo, dziwne jest to ze u sąsiada za scianą na tym samym serverze wszystko śmiga ok!!!!
Ja odebrałem i otworzyłem prezent. Ale wysiadł cały serwer. Może być tak że wszyscy się rejestrowaliśmy w pewnym okresie czasu i wtedy konta trafiały na ten serwer, albo od położenia geograficznego. Albo jakiś budynek się zbugował np, np szkółka wiejska na poz 6 i wszyscy którzy ją mają jak się chce załadować ich mapę to ładuje i ładuje aż w końcu przekroczy limit czasu ładowania tej tekstury i wyrzuca że niby serv przeciążony.
Jedyne co mi do głowy przychodzi
Besamir fantazja Cię ponosi1 dzień premium w porywach. Za 5-cio miesięczny blackout dostałam 0,0 pocieszenia.