kto by rozwijał takie brawo my, jak wiadomo, że to nie brawo
czyszczenie ciasteczek- nic nie pomogło, zainstalowanie nowej całkiem innej przeglądarki- efekt ten sam - komunikat serwer przeciążony- kiedy to usuniecie- proste pytanie do supporu i BB- Kiedy?????
Jarku nic nie pomoże wchodząc na wyspe gracza zawiedsza i pojawia sie info ze serwer obciazony to tak jak plik uszkodzony a chcesz otworzyc, Błąd jest na 100% na serwerze nie u graczy
Heh Bravo My akurat Ja tam dopisalam![]()
ja mam na dzisiaj dość, właśnie straciłem ; dzień logowań, strzałki , asa i parę innych premek, i może BB przy wysyłaniu następnych nagród pocieszenia doda przycisk, nie , dziękuję- albo przycisk- odeślij mi dwa razy tyle ( ewentualnie wielokrotność)- chętnie wspomożemy- jak już będziemy mogli się zalogować na własne wyspy
Podpisuję się pod jarekpo69 - żadne ciasteczka, żadne czyszczenie pamięci podręcznej, zmiana przeglądarki nie pomaga. I to już drugi dzień.
Kiedy to zostanie naprawione? Wywala mnie w momencie wczytywania mapy - pojawia się komunikacik " serwer przeciążony spróbuj później" czy coś w tym stylu
Będę wdzięczna jeśli support w końcu wypowie się w temacie, bo mam wrażenie, że piszemy w próżnię.
Ostatnio edytowane przez Jeke ; 06.01.2016 o 00:56