czyzby karne jezyki sie posypaly xd
czyzby karne jezyki sie posypaly xd
Jarekpo69 jezeli to sie nie zmieni mam umowiana na jutro rozmowe z adwokate I mozesz sie smiac lub nie,zabawa zabawa ale to co sie dzieje to chyba jakas kpina,mi chodzi tylko o jedno chce wocic do gry do momentu w ktorym mnie wywalilo,a jezeli beda robic mi pod gorke to sie postawie bo tak jak pisalem mam wszystko czarno na bialym
dobra lece mapy sobie nie wyrysujeKolorowych G1 xd
Od wczoraj zero odzewu na forum z ich strony. Co by duzo nie mówić to niemcy znów głupich polaczków nabijają w butelke. Podajcie jakąś inną podobną gre tylko bez tylu problemów technicznych. Na forum chyba nie można więc proszę w priwie.
newark podpisuje się pod tym , umowa jest obustronna
a jak na razie to tylko my płacimy
Jarek uwazam ze zle z nami postapili,bo gdyby to byl problem serwerow to padlo by u wszystkich,pytanie tylko dlaczego to gracze z PL placa ta najwyzsza cene??
trzeba uderzyć do graczy DE, albo bezpośrednio do BB
mam kolegę obiecał pomóc, ale nie wiem co z tego wyjdzie, im więcej nas tym lepiej
podpisuje sie pod tymzaraz wsiadam i jade do hamburga bo tam chyba siedziba jest
![]()
No to zajefajnie, premka ON, synkowie na ukonczeniu 1 obóz do ubicia, a tu ci BB zasponsorowało nowy komunikat.
"Serwer przeciążony, spróbuj w innym terminie" (próbowałem o różnych godzinach )
Suport ma człowieka w ....... (wiecie gdzie)
Zastanawiałem się nad uruchomieniem nowego konta przesłaniem wszystkiego na nowe konto ale to według BB jest push i BAN.
I oto w ten sposób mam grę (szukanie, stawianie kopalń, premiowanie) czad nie wiem za co się zabrać.