Ja do dziś
nie mogę się zalogować
Ja do dziś
nie mogę się zalogować
Taaa... chyba prędzej dostaniemy bany za spam niż info co się dzieje
Z tego co ludzie na czacie mówili to problem z kalendarzowym bugiem jest nie tylko w Polsce ale też na innych wersjach językowych. Sama nie sprawdzałam bo moja znajomość niemieckiego jest za słaba ale na DE forum podobno "pozdrawiano" developerów środkowym palcem. Więc znając życie skupili się na problemie nadwyżkowych nagród z kalendarza a Was póki co zamiatają pod dywan.
Wydaje mi się ,że trza kończyć grę na tych sittlersach. Nawet nie potrafia napisać prawdę.Pisza ,że serwer przeciażony a faktycznie jest uszkodzony.Wydaje misię ,że jest to istotna różnica.
Tego przecież nie pisze każdorazowo support. Źle wgrali komunikat pojawiający się z automatu jak wywali i tyle... Rezygnować wypadałoby raczej ze względu na podejście części szefostwa i poziom komunikacji z graczami. Która niby jest, a jak przyjdzie co do czego to nie ma![]()
Hm.. tryb tekstowy, to jest nawet koncept....
Wymienię 2xdrop w Synach. Koniec po skutecznej naprawie serwera i Twojej stracie - pw.
Ostatnio edytowane przez potocanka ; 05.01.2016 o 16:31 Powód: literówka
ja np. mam 30 dniowe premium odpalone i już mam jeden dzień w plecy;/ jestem ciekawy co z tym fantem zrobią po naprawie serwa, oczywiście jeśli naprawia.