Strona 13 z 52 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 520

Wątek: Problem z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja do dziś
    nie mogę się zalogować

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Rosadamascena Zobacz posta
    Zawsze możecie jej zasypać skrzynkę PW na forum
    Ta na fejsie mi wkleiła swoją standardową odpowiedź żeby pisać do supa i tyle, żadnej informacji odnośnie tego czy pracują nad rozwiązaniem problemu.

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Krzysiek371 Zobacz posta
    Ta na fejsie mi wkleiła swoją standardową odpowiedź żeby pisać do supa i tyle, żadnej informacji odnośnie tego czy pracują nad rozwiązaniem problemu.
    Ja mówię o skrzynce tutaj, nie każdy ma FB. Jak dostanie pierdyliard wiadomości może poczuje się zmotywowania do zrobienia wklejki na Główną

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Taaa... chyba prędzej dostaniemy bany za spam niż info co się dzieje

Osadnik Awatar deagostini85
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Rosadamascena Zobacz posta
    Jak dostanie pierdyliard wiadomości może poczuje się zmotywowania do zrobienia wklejki na Główną
    Padłem leżę...

Jak Krzyś i pozostali napisali wcześniej, chociaż głupie info na głównej powinno zawisnąć... razem z informatykami BB/UBI/i cała reszta nieudolnych ludzi biorących udział w tej szopce.

btw. problem byl juz wcześniej z magazynami.

Serwer
    Złota Góra
    Z tego co ludzie na czacie mówili to problem z kalendarzowym bugiem jest nie tylko w Polsce ale też na innych wersjach językowych. Sama nie sprawdzałam bo moja znajomość niemieckiego jest za słaba ale na DE forum podobno "pozdrawiano" developerów środkowym palcem. Więc znając życie skupili się na problemie nadwyżkowych nagród z kalendarza a Was póki co zamiatają pod dywan.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wydaje mi się ,że trza kończyć grę na tych sittlersach. Nawet nie potrafia napisać prawdę.Pisza ,że serwer przeciażony a faktycznie jest uszkodzony.Wydaje misię ,że jest to istotna różnica.

Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez longin773 Zobacz posta
    Wydaje mi się ,że trza kończyć grę na tych sittlersach. Nawet nie potrafia napisać prawdę.Pisza ,że serwer przeciażony a faktycznie jest uszkodzony.Wydaje misię ,że jest to istotna różnica.
    Tego przecież nie pisze każdorazowo support. Źle wgrali komunikat pojawiający się z automatu jak wywali i tyle... Rezygnować wypadałoby raczej ze względu na podejście części szefostwa i poziom komunikacji z graczami. Która niby jest, a jak przyjdzie co do czego to nie ma

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Hm.. tryb tekstowy, to jest nawet koncept....
    Wymienię 2xdrop w Synach. Koniec po skutecznej naprawie serwera i Twojej stracie - pw.
    Ostatnio edytowane przez potocanka ; 05.01.2016 o 16:31 Powód: literówka

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja np. mam 30 dniowe premium odpalone i już mam jeden dzień w plecy;/ jestem ciekawy co z tym fantem zrobią po naprawie serwa, oczywiście jeśli naprawia.

Strona 13 z 52 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów