No jeszcze będę za nimi latać po szeptach... Na g1 była, pytania widziała, temat olała. Norma
No jeszcze będę za nimi latać po szeptach... Na g1 była, pytania widziała, temat olała. Norma
Dopadać na szepcie.......
A co to BB jest dla graczy czy gracze dla BB??!!!!!!!!!!!!!
No ale to info to powinno być na głównej a nie odpowiada na czacie w grze;/ co mi po info jej w grze jak ja sie do cholery zalogować nie moge ;/ powinni ja w cholere wywalić bo sobie nie radzi.
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 11.12.2017 o 19:58 Powód: korekta treści
Mówiłam tylko na podstawie własnego doświadczenia - z G1 BB zaraz znikają, czasem pewnie dla wygody, czasem przeskakują na inne serwery. I wracać do tematu po 30 minutach też się im pewnie nie chceJak miałam sprawę to szeptałam - szept trudniej olać i nawet jak serwer rozmów padnie na parę sekund to szept pozostaje. Zwykle tam dużo łatwiej załatwić swoją sprawę bo prędzej czy później ale póki jest w godzinach pracy to odpisuje.
Niech no tylko ja dopadnę... !@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@!![]()
Jak już zadaje sobie trud odezwania się na g1, niech robi to w momencie jak ma do dyspozycji jakieś 10-20min. Nic tak nie irytuje jak to, że widzisz że ktoś się przywitał a potem zlewka. To po co w ogóle się odzywać, skoro nie ma się czasu?
Zawsze możecie jej zasypać skrzynkę PW na forum![]()
Widzisz że Krzysiek napisał, to dowiedział się jeszcze mniej niż ja z g1![]()