Zobacz wyniki ankiety: Pakiet medyczny z domu władyki

Głosujących
34. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

25 73.53%
  • nie

8 23.53%
  • nie mam zdania

1 2.94%
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Pakiet medyczny

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

Pakiet medyczny

Jak miło wrócić po roku i zobaczyć tyle dobrych zmian, nowe poziomy, nowe zadania, nowe przygody, cud-miód. Znów jest sens tracić życie na tę grę
    A do pełni szczęścia (poza drzewkiem umiejętności dla generałów - słyszysz BB?) przydałby się pakiet medyczny robiony w domu władyki.
    Np. 50 ziół, 20 worków zboża, 5 kociołków, 5 rudy adamantu i czas wytwarzania 30 minut.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ogólnie to jestem za tym żeby wszystkie premie mogl gracz wytworzyc samodzielnie ale koszt jest zdecydowanie za niski

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pal licho koszt (ważne, żeby używać znajdek z przygód, co będzie wymuszać ich robienie) - chodzi o samą możliwość.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ale możesz sobie pakiet medyczny kupić za MG a jak nie to szamana zatrudnić i po kłopocie

Początkujący Odkrywca Awatar The_BEAST_r10
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Bartexio Zobacz posta
    Ale możesz sobie pakiet medyczny kupić za MG a jak nie to szamana zatrudnić i po kłopocie
    Zatrudnić szamana, możesz jaśniej?

Oczywiście jestem na tak

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Niech chociaz dodadza do wlasnej produkcji jakis "Plasterek" ktory skraca czas odnowy o polowe To by wystarczylo

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Bartexio Zobacz posta
    Oferta za MG dziś jest, jutro nie ma. Ja mam sporo MG, z którymi nie wiem co robić, ale inni mogą nie mieć. Mogę sobie też kupić za klej bo mnie stać, ale liczę się z tym, że inni nie mogą, dlatego podsuwam taki pomysł, żeby była jakaś alternatywa dla tych, którzy nie mają MG ani kleju.
    Opcja jaką podpowiedział Tornados w sumie mogłaby być wystarczająca.

Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Serwer
    Złota Góra
    Propozycja Tornadosa bardziej sensowna bo ta z tematu to w stylu "dodajcie weterana do tawerny" dlatego w ankiecie dalem nie.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.

Początkujący Odkrywca Awatar The_BEAST_r10
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez browar69 Zobacz posta
    Propozycja Tornadosa bardziej sensowna bo ta z tematu to w stylu "dodajcie weterana do tawerny" dlatego w ankiecie dalem nie.
    Tak, ale tu chodzi o sam pomysł, wiadomo że nie przejdzie dokładnie to samo, bo nigdy tak nie jest, a dając nie robisz sam sobie na przekór

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 23.12.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów