Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Zadanie eventowe "Kryjówka- ukończ przygodę z zasobami"

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    No niestety ale tak to wyglada Polecam ci zaczac kupowac rezydki na handlu (nie zabieraja patentow)
    A potem jak sie dorobisz to wieze wiedzmy i lodowe rezydencje

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    po rezydkach wież nie warto od razu lodowe

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Nowego raczej nie bedzie stac zeby od razu lodowe kupowac

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    nowego na nic nie stać chodziło bardzie o to że wieże są stratą czasu i surowców

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    niekoniecznie, zważywszy ze lodowych nikt nie sprzedaje a kazdy by chciał kupic, dostępność jest tak marna ze wieże nadal sa wartościowym budynkiem

lepsze od wiezy jest wspaniała rezydka, ale ja ciężko wkomponować w zabudowane wyspy

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Tornados Zobacz posta
    To cos ty robila ze 2 dni odnowy Ja po krawcu sie dzien zbieram
    Zależy czy ma się premie, jaki poradnik i jaką populację ja jestem cieniutka ^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    w sumie to mam pytanie, jak powinien wyglądać taki drop do kupienia by zaliczyło to zadanie, wszystkie zasoby ze slotów 1-15 czy np 1 jakiś przedmiot? jest jakiś temat dotyczący handlu na forum objaśniający drop z przygód i oznaczenia na czacie handlowy, np co znaczy drop z dmk ryba waga?(dzielny maly krawiec to wiem)?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tzn ze ktos wystawił oferte na wadze ryba za cos tam, jak dmk to najczesciej fasola, osoba zainteresowana kupuje taką oferte, potem szepta do oferenta i sie dogadują dalej

odnośnie dropu zaliczającego zadanie z przygodą z zasobami, to jedyna wieloosobowa to wiktor, ale bardzo rzadko robiona, nie ma znaczenia co masz w dropie, a jaki jest to typ przygody, każda przed odpaleniem ma opis i jest tam napisane czy to np. mini, z zasobami, z doświadczeniem itp.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie ma mozliwosci jawnego handlowania zaproszeniami do przygod, wiec ludzie robia tak ze zainteresowany najpierw placi (wyjasnione wyzej) a potem jest zapraszany do znajomych przez sprzedajacego i nastepnie do przygody.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Heniek300 Zobacz posta
    w sumie to mam pytanie, jak powinien wyglądać taki drop do kupienia by zaliczyło to zadanie, wszystkie zasoby ze slotów 1-15 czy np 1 jakiś przedmiot? jest jakiś temat dotyczący handlu na forum objaśniający drop z przygód i oznaczenia na czacie handlowy, np co znaczy drop z dmk ryba waga?(dzielny maly krawiec to wiem)?
    na handlu ktoś napisze drop xxx za xxx monet/granitu ty wtedy kupujesz ofertę z wagi i na szepcie się dogadujesz

do robienia dmk masz daleką drogę (wet / mma ) i dobra produkcja chleba napitku mieczy brąz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów