No niestety ale tak to wygladaPolecam ci zaczac kupowac rezydki na handlu (nie zabieraja patentow)
A potem jak sie dorobisz to wieze wiedzmy i lodowe rezydencje![]()
No niestety ale tak to wygladaPolecam ci zaczac kupowac rezydki na handlu (nie zabieraja patentow)
A potem jak sie dorobisz to wieze wiedzmy i lodowe rezydencje![]()
po rezydkach wież nie warto od razu lodowe
Nowego raczej nie bedzie stac zeby od razu lodowe kupowac![]()
nowego na nic nie stać chodziło bardzie o to że wieże są stratą czasu i surowców
niekoniecznie, zważywszy ze lodowych nikt nie sprzedaje a kazdy by chciał kupic, dostępność jest tak marna ze wieże nadal sa wartościowym budynkiem
lepsze od wiezy jest wspaniała rezydka, ale ja ciężko wkomponować w zabudowane wyspy
w sumie to mam pytanie, jak powinien wyglądać taki drop do kupienia by zaliczyło to zadanie, wszystkie zasoby ze slotów 1-15 czy np 1 jakiś przedmiot? jest jakiś temat dotyczący handlu na forum objaśniający drop z przygód i oznaczenia na czacie handlowy, np co znaczy drop z dmk ryba waga?(dzielny maly krawiec to wiem)?
tzn ze ktos wystawił oferte na wadze ryba za cos tam, jak dmk to najczesciej fasola, osoba zainteresowana kupuje taką oferte, potem szepta do oferenta i sie dogadują dalej
odnośnie dropu zaliczającego zadanie z przygodą z zasobami, to jedyna wieloosobowa to wiktor, ale bardzo rzadko robiona, nie ma znaczenia co masz w dropie, a jaki jest to typ przygody, każda przed odpaleniem ma opis i jest tam napisane czy to np. mini, z zasobami, z doświadczeniem itp.
Nie ma mozliwosci jawnego handlowania zaproszeniami do przygod, wiec ludzie robia tak ze zainteresowany najpierw placi (wyjasnione wyzej) a potem jest zapraszany do znajomych przez sprzedajacego i nastepnie do przygody.
"A necromancer is just a really, really late healer"