Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 71

Wątek: problem z eventem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie wcale event nie wystartował jeszcze nie mam kalendarza ani ofert świątecznych u kupca dziwne
    i tak pamięć podręczna przeglądarki jest wyczyszczona to samo mam na każdej przeglądarce Chrome Opera czy Mozilla sprawdzałem

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Luportiga889 Zobacz posta
    CZy ktoś z Adminów łaskawie odpowie, kiedy mogę się zpodziewać Eventu na swojej wyspie??? Nadal nic nie zmieiło się a problem zgłaszałem juz na forum około 12!!!!
    Nagromadzenie znaków interpunkcyjnych w poście też nie pomoże

A bardziej na serio - problem należy zgłosić do supportu, oni nie siedzą na forum i nie przekopują się przez wpisy graczy w poszukiwaniu tych, którym trzeba pomóc. Jak nie zgłosisz im problemu i nie opiszesz go szczegółowo oraz nie wyjaśnisz co już zrobiłeś by go rozwiązać nic nie zrobią

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dobre żarty z tym świątecznym eventem

Serwer
    Złota Góra
    Osobom z problemem proponuję też wyczyszczenie pamięci flash playera (to nie to samo co ciasteczka i historia przeglądarki). Nie obiecuję, że pomoże więc proszę na mnie nie krzyczeć Wiem tylko, że u mnie kilka razy pomogło na różne problemy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie pomaga!

Dla wszystkich "wójków dobra rada" błąd MUSI być wewnętrzny na serwerze, bo problem dotyczy przydzielania zadań i znajdek, a nie wyświetlania obiektów.
    Ostatnio edytowane przez EX_Dante ; 15.12.2015 o 18:52 Powód: Pisanie posta pod postem

Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Niski_pers Zobacz posta
    Nie pomaga!
    Cytat Zamieszczone przez Niski_pers Zobacz posta
    Dla wszystkich "wójków dobra rada" błąd MUSI być wewnętrzny na serwerze, bo problem dotyczy przydzielania zadań i znajdek, a nie wyświetlania obiektów.
    Prosiłam żeby nie krzyczeć... Zgłaszasz problem na forum to nie oczekuj odpowiedzi od Zespołu Technicznego. I miej tu człowieku chęci by spróbować pomóc skoro cię za nie gnoją...

Jak czyszczenie itd nie pomaga to pisz do supportu, więcej jako zwykły gracz nie zdziałasz
    Ostatnio edytowane przez Rosadamascena ; 15.12.2015 o 18:29

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przepraszam, nie chciałem Cie urazić, poprostu ostatnie posty, coniektórych i brak reakcji supportu podnoszą mi ciśnienie.

Serwer
    Złota Góra
    Support jest jaki jest, pozostaje pisać i czekać. Jeśli dokładnie i bez agresji opiszesz problem oraz co już zrobiłeś szansa na odpowiedź rośnie. (widziałam co ludzie potrafią wysłać i nie dziwię się, że nie doczekują się reakcji - sama nie mogłam ogarnąć o co w tych mailach chodzi)

Edit:
    http://forum.thesettlersonline.pl/threads/38466
    To akurat wątek z forum, ale tacy jak autor pomysłu też piszą maile do supportu, często hurtowo. Więc nie ma co się dziwić poślizgom
    Ostatnio edytowane przez Rosadamascena ; 15.12.2015 o 19:02

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Rano miałem to samo.
    Wyczyściłem ciasteczka, wyczyściłem pamięć flasha.
    Dalej kalendarza nie miałem, więc poszedłem dalej spać.
    Po godzinie wstałem, zalogowałem się i event mam.

Coś w tym czyszczeniu i restarcie komputera jest, ale nie wiem co.
    Powodzenia.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez muzg666 Zobacz posta
    przestan sie wypowiadac w moim watku (...)
    ROTFL! Pokazesz certyfikat wlasnosci watku?

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów