alt i f4 pomaga... człowiek się tak nie denerwuje a i czasu zaoszczędzi![]()
alt i f4 pomaga... człowiek się tak nie denerwuje a i czasu zaoszczędzi![]()
Censored by BB_Penelopa many times....
Walcz z MOD jak Don Kichot
Ja napisalem dostałem odpowiedz taką że głowa mała. Gdybym nie sprawdził podstawowcyh mozliwości to bym do nich nawet nie pisał. A otrzymałem odpowiedz o czyszczeniu przegladarki. Witki opadaja.
u mnie ruszylo, po dosc dlugim czasie czekania... Probowales ubic animacje na wyspie, i pozniej przelogowac sie?...
Witam.
Proszę o informacje czy problem w dalszym ciągu występuje?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
pod trybikiem "okno wydarzenia" jest nieaktywne..
poza tym nie widze zadnych zmian.. jakby u mnie ten event. w ogoe nie zaskoczyl...
w kuferku brak zakladki z eventem...
czyscilem cache, reset przegladarki, kilukrotne przelogowywanie.. niestety.. ale to wydarzenie chyba tym roku nie dla mnie ;((
edit2 : po wejsciu do znajomego.. pojawia sie ionka wydarzenia i jest zakladka w kuferku. zas po relogu.. wszystko znika..
zas znak rozpoznawczy o evencie"CHOINKA" u mnie brak tego bajeru w ogole..
Ostatnio edytowane przez z3nfist ; 15.12.2015 o 12:14
Po zalogowaniu ani jednej znajdki eventowej (mniejsza że ogłaszajac godzine startu wgranego wcześniej eventu mogliście dodać dla jasności, że trzeba się przelogowac po pólnocy, a nie ze startuje 0:01 no ale niby można się domyśleć)
A ze znajdkami spokojnie zaczekam na nowy sort, a potem się zobaczy![]()
mam problem w dalszym ciagu po wejsciu do kogos na wyspe event wchodzi ale po przelogowaniu w nie ma
U mnie w dalszym ciągu nawet śladu eventu. Ciekawy jestem jaka tu losowość działa. Kumple z gildii nawet o nickach na lioterki pozniejsze niż L juz mają od dawna zadanka eventowe a u mnie na wyspie nic się nie zadziało. Prośba o wyjaśnienia i nie w stylu wyczyść cache przegladarki. Pozatym odpalałem juz na 4 różnych przeglądarkach i efekt ten sam!!!! Brak eventu!!!!
Ostatnio edytowane przez Luportiga889 ; 15.12.2015 o 12:16
ja mam tak samo
ja wyslalem zgloszenie