Jak widać na dołączonym obrazku mimo, że złoże opisane jest umiejętnością solidne stemple to czas produkcji jest taki jak zwykłej kopalni.
![]()
Jak widać na dołączonym obrazku mimo, że złoże opisane jest umiejętnością solidne stemple to czas produkcji jest taki jak zwykłej kopalni.
![]()
I jeszcze jeden, jeszcze raz.
A odpowiedzi brak.
![]()
Witam.
Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną. Jeżeli nie poskutkuje, to proszę o kontakt z supportem. Najlepiej bezpośrednio na adres: Support
Pozdrawiam,
MOD_Dante
dostałeś jakąś odpowiedź z supportu?
Informacja którą widać to informacja o umiejętnościach geologa który odkrył złoże.
Pojawia się ona zawsze bez względu na to czy geolog znalazł szybkie złoże czy normalne.
A rada żeby wyczyścić pamięć podręczną - przednia![]()
Solidne stemple działają u sumiennego geologa tylko w przypadku gdy informacja ta pojawia się na samej górze przy danym złożu i dotyczy tylko "pierwszego" złoża jakie znajduje. Dodatkowe nigdy nie daje solidnych stempli.
Osobiście uważam że to bug no ale..... może czyszczenie pamięci pomożeTo działa na wszystkie błędy w grze wg BB
:P
Nie mieszaj w głowach. Nie wiesz nie pisz.
Umiejętności geologa to jedno, a to co znalazł to drugie i o tym drugim napisał m_ic_ha_l.
Nie potwierdzam też informacji Iver1982, który napisał, że drugie "solidne stemple" nie działają. Może tak jest na "złotej górze". Na dolinie odkrywców jest tak jak powinno być.
I tu znowu prztyczek do "RedJul": W tym przypadku jak najbardziej trzeba zacząć od porządnego czyszczenia pamięci podręcznej i przeglądarki i flash player, o czym już pisałem w innych postach i jakoś BB (czytaj moderatorzy) nie kwapi się aby wystawić normalny i pełny poradnik jak to zrobić dobrze.
Widać lubią jak ludzie się wkurzają i zaśmiecają forum.
Na Złotej Górze (i zaryzykuję stwierdzenie że na każdym innym serwerze w PL jak i na świecie jest dokładnie tak jak opisał Iverr1982), tak to wygląda u mnie (oba złoża odkryte przez sumiennego geologa za jednym razem:
Pierwsze jest szybkie, drugie jest zwyczajne, pomimo tego że solidne stemple są w opisie złoża.
Masz rację. Nie dojrzałem tego drobnego niuansu we wcześniejszych postach. Faktycznie wyraźnie napisano, że chodzi o sumiennego geologa.
Takie właśnie działanie "sumiennego geologa" spowodowało, że nie zainwestowałem za bardzo w tę zdolność.
Z podobnym zjawiskiem spotkałem się przy marmurach. Drugie znalezione złoże zamiast być bogatsze było "zwykłym". Nie przyjrzałem się "dymkom" i nie wgłębiłem się w temat i zrezygnowałem z inwestowania w tę zdolność. Warto zatem przeczesać ubogie bądź co bądź instrukcje BB i poczytać co tam napisali.
Zatem to już nie jeden a dwa problemy.