Oprócz kasowania całości można by dodać przycisk "przenieś na początek kolejki". Też ułatwiłoby to kolejkowanie w magazynie/koszarach, bo przesuwanie pojedyncze góra/dół jest "dość" męczące![]()
Jestem za.
jestem przeciwny zmianom.
Oprócz kasowania całości można by dodać przycisk "przenieś na początek kolejki". Też ułatwiłoby to kolejkowanie w magazynie/koszarach, bo przesuwanie pojedyncze góra/dół jest "dość" męczące![]()
Ostatnio edytowane przez razib ; 09.11.2016 o 09:33
Dzień dobry,
o tym rozmawiamy tutaj. Polecam przyłączyć się do głosowania![]()
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Miał ktoś kiedyś tak, że nastawił sobie np: 5k rekrutów, a później z wielu różnych powodów trzeba było to anulować lub czekać kilkanaście godzin na realizację?
Proponuję aby dodać opcję zaznaczania (np: checkbox), jednego lub wielu albo wszystkich nastawionych wojsk i jednym przyciskiem móc anulować.
W zależności od prędkości serwerów, czasem anulowanie jednej paczki (25 rekrutów) trwa kilka sekund i to razy N kliknięć, zamienia się w męczarnie....
Myślę, że opcja ta, to nie jest "rocket science", a pomoże wielu graczom...
Miałem taką sytuację, rzeczywiście katorga. Dlatego będę "ZA".
Juz nawet nie musi być anulowanie ale kosztem nie wiem paru fasolek czy granitu - przekopanie 25 jednostek na początek kolejki - bo anulowanie całości to potem znów kolejkę wbijaj
jestem na tak ,temat byl kilka razy walkowany , moze teraz ruszy
puscmy linka w gildiach i na g1 swych serwerach, zmobilizujmy wiare, jak 500 glosow bedzie to moze bb sie ugnie
gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
moze bywam brutalny, ale za to szczery
No bo muszą wybierać czy poprawiać istniejące mechanizmy czy pracować nad nowym, przeniezwykłym kontentem, co przy jednym programiście, jednym grafiku, jednym Alexie i jednym Orowie jest nie lada wyzwaniem (zakładając, że Alex nie jest programistą a Orowa - grafikiem, bo wtedy to już w ogóle tylko współczuć).
A, zapomniałem:
Witam!
Pozdrawiam,
Larxand