Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za takim rankingiem?

Głosujących
55. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, to ciekawy pomysł

34 61.82%
  • Nie, nie lubię rankingów

12 21.82%
  • Mi to obojętne

9 16.36%
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Ranking raz jeszcze

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia

Ranking raz jeszcze

Proponuję, żeby wprowadzić ranking graczy.
    Kryterium banalne - ilość expa i nic więcej.
    Jako że BB boi się podawać rankingi bo jeszcze ktoś się dowie ilu jest graczy proponuję, żeby ranking objął tylko graczy od 51 poziomu wzwyż.
    Nijak się nie da wyliczyć ilości graczy na serwerze
    A tak naprawdę to 2 rankingi - jeden na serwerze dotyczyłby wszystkich graczy spełniających kryterium 51 poziomu i międzynarodowy, obejmujący wszystkich graczy ale tylko TOP 100.
    Ostatnio edytowane przez RedJul ; 01.11.2015 o 15:21

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Informacja dla MOD Cyferki - wiem, że takich tematów było kilka ale nie z takim pomysłem i taką ankietą więc proszę "przez przypadek" nie łączyć tego tematu z wcześniejszymi.
    Mysle, ze MOD_Cyferka specjalnie z okazji Halloween powstanie z niebytu, tylko po to, zeby Twoj watek polaczyc z innymi ;)

PS. Jestem za :)

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A jak nie Cyferka, to pewnie inny mod powstanie z niebytu i połączy lub usunie.

Jeśli chodzi o pomysł to też jestem za.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    teraz jest ciśnienie na wbijanie lev za pół roku rok wiekszośc graczy i tak bdzie już miała 75 level

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wątpię żeby się znalazło kilka osób, które za pół roku wbiją 75lvl, a gdzie tu mówić o połowie graczy. Teraz to szybko leci, bo niewiele pd potrzeba, na wbicie z 74 na 75 potrzeba 10 razy więcej pd niż od początku gry do 57 poziomu.

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    No właśnie też się zastanawiam jaki jest sens?
    Na serwie widzę jaki kto ma level. Nie jestem mężczyzną, więc nie mam chęci rywalizacji zaprogramowanej genetycznie. Widzę, że ktoś mam wyższy level i myślę sobie "aha", ale nic więcej za ty nie idzie, bo ta gra nie ma celu, ani trofeum, ani nawet poklepania po ramieniu. Za "pół roku" będzie pierwsza osoba z 75 levelem, za kolejnych kilka miesięcy już 25% graczy będzie miała dokładnie to samo.
    Czy ktokolwiek z was zagląda na rankingi pvp? A jeżeli tak, to czy wyciaganie z tego jakieś wnioski?
    Osobiście do niczego nie potrzebuję takiego rankingu, ale nie jestem przeciwna pomysłowi, bo rozumiem, że może występować potrzeba porównywania długości :P

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez misiasia Zobacz posta
    bo rozumiem, że może występować potrzeba porównywania długości :P
    A wlasnie, ze moj golem jest wiekszy od Twojego :P

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    O ile jest parcie na 57 poziom (wszystkie wojska) to po osiągnięciu 57 poziomu chęć dalszego rozwoju siada, zwłaszcza jak się zobaczy prawie 5kk punktów do zdobycia do następnego poziomu (tym bardziej że jego osiągnięcie nic nie daje poza 900 SC) właśnie podtrzymaniu tej chęci gry (przynajmniej dla niektórych) ten ranking miałby również służyć.
    Poza oczywiście zaspokajaniu potrzeby porównywania długości
    Co do 75 poziomu - przypominam, że jest to 1.000.000.000 punktów.
    Optymistycznie biorąc codziennie 1.000.000 punktów to bite 3 lata.
    Ostatnio edytowane przez RedJul ; 02.11.2015 o 01:06

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Naprawdę kogoś interesuje gra dla cyferek i przysłowiowe "brandzlowanie" się nimi ? Trochę to przykre... Z drugiej strony dzięki osobnikom którzy mają parcie na szkło i leca na łeb na szyje z expem (i dają 4k fasolek za drop w krawcach...) jest spory profit z ekonomicznego punktu widzenia.
    Ostatnio edytowane przez Wasptak ; 02.11.2015 o 08:55

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Ranhea Zobacz posta
    A wlasnie, ze moj golem jest wiekszy od Twojego :P
    może i tak, ale ja mam wyższą wieżę wiedźmy :P

RedJul to ścigajmy się do 57 levelu!
    (już wygrałeś, prawda? )

Edycja:

RedJul jak wygrasz, to w nagrodę pozwolę ci wysłać mi buziaka i roczny zapas broni ekspedycyjnej
    Ostatnio edytowane przez misiasia ; 02.11.2015 o 11:56 Powód: jak już wiem, ze wygrał, to już mogę wstawić nagrodę :)

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów