jak grac jak wojsko wyslane marszalki tez jak grac panie jak grac
jak grac jak wojsko wyslane marszalki tez jak grac panie jak grac
No to witajcie.Odpaliłem ,,synków małego krawca" i obszar serwera uszkodzony.Premia leci ,wszystkie garnizony co do sztuki wysłane na przygodę,a ja nic nie mogę zrobić.Jak tak dalej pójdzie to i ewent przeleci,a dynie z przygód które mógłbym pozyskac z przygód przepadną.
Ostatnio edytowane przez Setbaj ; 27.10.2015 o 12:47
to są jakieś żarty, ja od piątku po konserwie nie mogę robić przygód, no chyba że ktoś mnie zaprosi, ale dropy trzeba też oddać, support mi odpisał czy problem dalej występuje? oczywiście, że występuje ale już nic mi nie odpisali...
U mnie to samo. Fajny event, nie ma co.
witam, support ma więcej zgłoszeń a przerwa techniczna była i jak miałem błąd to dalej on występuje, powstał po przerwie w ubiegły piątek, teraz mamy czwartek, byłą przerwa więc dlaczego ten błąd nie został jeszcze naprawiony, kto mi odda punkty exp i kto mi odda dynie, których nie zdobyłem nie mogąc robić przygód?????????
proszę o odpowiedź co robi support w tej sprawie??
http://scr.hu/9kfj/53kqe
A więc...musisz poczekać aż wymienią wszystkie farmy na ulepszone, w święta wymienią młyny wodne na ulepszone, no i może, ale to może na wielkanoc wprowadzą ulepszony support, który pracuje 3x szybciej niż dotychczasowy!!! takie jaja ale zbugami![]()
Censored by BB_Penelopa many times....
Walcz z MOD jak Don Kichot
ej, ja juz drugi raz w tym tygodniu mam "uszkodzony obszar serwera", nie za często ?? Właśnie sobie wlazłem a tu - zonk. Za co sie pytam .
do czech x sztuka a później może wypłynie z tego nałuka![]()
Censored by BB_Penelopa many times....
Walcz z MOD jak Don Kichot
i u nas to samo zablokowana przygoda wojsko i nie daje się anulować i wywala za każdym razem z gry gdy widac komunikat Obszar serwera uszkodzony