Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 131

Wątek: Obszar serwera uszkodzony.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jak grac jak wojsko wyslane marszalki tez jak grac panie jak grac

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No to witajcie.Odpaliłem ,,synków małego krawca" i obszar serwera uszkodzony.Premia leci ,wszystkie garnizony co do sztuki wysłane na przygodę,a ja nic nie mogę zrobić.Jak tak dalej pójdzie to i ewent przeleci,a dynie z przygód które mógłbym pozyskac z przygód przepadną.
    Ostatnio edytowane przez Setbaj ; 27.10.2015 o 12:47

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Setbaj Zobacz posta
    No to witajcie.Odpaliłem ,,synków małego krawca" i obszar serwera uszkodzony.Premia leci ,wszystkie garnizony co do sztuki wysłane na przygodę,a ja nic nie mogę zrobić.Jak tak dalej pójdzie to i ewent przeleci,a dynie z przygód które mógłbym pozyskac z przygód przepadną.
    U mnie już to trwa 3 tydzień I nic.... support uparcie milczy, a event leci...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to są jakieś żarty, ja od piątku po konserwie nie mogę robić przygód, no chyba że ktoś mnie zaprosi, ale dropy trzeba też oddać, support mi odpisał czy problem dalej występuje? oczywiście, że występuje ale już nic mi nie odpisali...

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie to samo. Fajny event, nie ma co.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    witam, support ma więcej zgłoszeń a przerwa techniczna była i jak miałem błąd to dalej on występuje, powstał po przerwie w ubiegły piątek, teraz mamy czwartek, byłą przerwa więc dlaczego ten błąd nie został jeszcze naprawiony, kto mi odda punkty exp i kto mi odda dynie, których nie zdobyłem nie mogąc robić przygód?????????

proszę o odpowiedź co robi support w tej sprawie??

http://scr.hu/9kfj/53kqe

Odkrywca Awatar Adamynas
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A więc...musisz poczekać aż wymienią wszystkie farmy na ulepszone, w święta wymienią młyny wodne na ulepszone, no i może, ale to może na wielkanoc wprowadzą ulepszony support, który pracuje 3x szybciej niż dotychczasowy!!! takie jaja ale zbugami
    Censored by BB_Penelopa many times....
    Walcz z MOD jak Don Kichot

Osadnik Awatar qpon777
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ej, ja juz drugi raz w tym tygodniu mam "uszkodzony obszar serwera", nie za często ?? Właśnie sobie wlazłem a tu - zonk. Za co sie pytam .

Odkrywca Awatar Adamynas
    Serwer
    Nowa Ziemia
    do czech x sztuka a później może wypłynie z tego nałuka
    Censored by BB_Penelopa many times....
    Walcz z MOD jak Don Kichot

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    i u nas to samo zablokowana przygoda wojsko i nie daje się anulować i wywala za każdym razem z gry gdy widac komunikat Obszar serwera uszkodzony

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów