Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 131

Wątek: Obszar serwera uszkodzony.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja też nie mogę zalogować się od rana do gry. Obszar serwera uszkodzony. Za to forum mogę sobie poczytać Zwariuje ze szczęścia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez moarelek Zobacz posta
    i wte same miejsce na nowej wyspie wylądowali generałowie :/ nie mogłem wybrać generała bo klikając w generała pojawiało się tylko okno do zburzenia studni....no i jak chciałem zburzyć studnie to wywaliło z gry i mamy klops
    Mi się wyspa wywaliła jak wracałem z przygody, jakiś tam generał z innej (odbierałem dropa) powinien był wrócić - podejrzewam, że "nowe" miejsca do lądowania gienków psują. Żyje tu ktoś z BB? Może by tak dać znać programistom, że tu może być przyczyna? Support jak zwykle milczy, pewnie jutro zapyta czy już jest ok...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "Obszar serwera uszkodzony" - zero pomocy z supportu, do gry nie mozna sie zalogowac, mnie wywalilo w trakcie grania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Niestety i u mnie podobny problem. 2 dni przygotowań do odpalenia premium, pierwsza ekspedycja i od razu zonk.... ;/ Wiec premium sobie spokojnie leci a ja nie moge uruchomic zadnej przygody....
    Ostatnio edytowane przez mopkoff ; 22.10.2015 o 18:32

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Heh, widze, że nie jestem sam.
    Zaczynamy event, odpalamy premium i godzine później

Zachowajmy spokój do jutra, a jutro zaczniemy panikować.
    Jak się kolegom uda - zakończcie przygodę beze mnie :/

EDIT: ten komunikat jest błędny, powinien brzmieć: spróbuj jutro, bo dzisiaj to już po ptokach
    Ostatnio edytowane przez krotos666 ; 22.10.2015 o 18:35

HitaroHanzo
    mam ten sam problem

OBSZAR SEVERA Uszkodzony

22-10-2015 od godziny 13:XX

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez krotos666 Zobacz posta
    EDIT: ten komunikat jest błędny, powinien brzmieć: spróbuj jutro, bo dzisiaj to już po ptokach
    Heh, racja. A już dobija automatyczna odpowiedź z supportu, która wyskakuje po wysłaniu zgłoszenia: "życzymy miłej gry".

To, że jutro rano wyspa zadziała, nie oznacza, że przez cały dzień działać będzie. Może być jak dziś... :/

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    mam od godziny identyczny komunikat:

Nawet dziwiłem się, że ostatnio tak mało błędów jest w grze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    "Obszar serwera uszkodzony" - wywaliło mnie po 8 rano i cały dzień się loguję i nic oczywiście mordę sobie wytrą jak zawsze jakąś głupią wypowiedzią a straty nasze w pierwszym dniu nieocenione zero robienia przygód brak możliwości zapodania premii , brak możliwości wysłania odkrywców,konto premium rano będzie już po a szanowny suport odpowie za 10 dni że to nie z ich winy A CO K....a z mojej winy

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Widać po postach na forum że problem dotknął całkiem sporej grupy graczy. Cudów nie oczekuje ale przy takiej skali nie za bardzo będą mogli przejść nad tym do porządku dziennego i powiedzieć Polacy nic się nie stało

Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów