Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 61

Wątek: Problem z logowaniem

konkur4
    Nie powinny, ale występują... 5 prób w odstępie 1 minuty, dopiero teraz zaskoczyło. Brak słów...
    Wywalcie to całe Uplay i zróbcie normalne logowanie do każdej usługi osobno, bo nerwicy dostać idzie.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Akiliana Zobacz posta
    BB poniosło z tego powodu poważne straty a pseudo-MOD'y rżną głupa.
    Kolejna osoba ktora nie rozumie ze MOD jest ZWYKLYM graczem ktory tylko charytatywnie "pomaga" w pilnowaniu porzadku na czacie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Witam,

obecnie żadne problemy nie powinny występować. Jeśli jest inaczej, proszę napisać do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Najważniejsze, że biją się w pierś i przepraszają.
    Przecież nie ma problemu.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Szanowny Tornados. To nie właściciele BB utrzymują kontakt z graczami na forum, tylko właśnie ci "niewinni" moderatorzy są od tego. Po to zostali zatrudnieni na powyższym stanowisku, a jeśli robią to nawet charytatywnie to nie zwalnia ich to z obowiązku. Stara zasada "nie potrafisz, nie bierz się za to" a na razie to jedynie zaspakajanie chorej ambicji otrzymania przedrostka "MOD".

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    10 razy po dwa razy
    a nad ranem jeszcze trzy,
    potem jeszcze siedem razy ...
    no i wreszcie wszedłem do gry !

A co, myśleliście że obejdzie się bez problemów po aktualizacji?

konkur4
    Mod jest tylko od pilnowania porządku, Ci z gry nie mają żadnych obowiązków na forum, i Ci z forum żadnych obowiązków w grze. Od kontaktu gracze - firma jest support, a członkowie Community Teamu pilnują pracy nad projektem, przy czym żadne decyzje ani plany nie pochodzą od nich.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Akiliana Zobacz posta
    Szanowny Tornados. To nie właściciele BB utrzymują kontakt z graczami na forum, tylko właśnie ci "niewinni" moderatorzy są od tego. Po to zostali zatrudnieni na powyższym stanowisku, a jeśli robią to nawet charytatywnie to nie zwalnia ich to z obowiązku. Stara zasada "nie potrafisz, nie bierz się za to" a na razie to jedynie zaspakajanie chorej ambicji otrzymania przedrostka "MOD".
    Od utrzymywania kontaktu masz Community Managera Czyli u nas BB_Penelope
    Modow w to nie mieszaj bo moga zrobic w tym temacie tyle co i ty ;p

Początkujący Osadnik Awatar f34r3vil
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak większość graczy również miałem problemy z logowaniem Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że błędy związane z logowaniem ograniczają użytkownikom kontakt z supportem w celu powiadomienia o problemie. Na forum też nie można opisać problemu nie będąc zalogowanym. Nie wspomnę już o poniesionych stratach samych graczach w zakupionych loot-ach, premkach itp. Karygodnym zachowaniem ze strony BB jest sam fakt braku informacji o tym na polskiej stronie.
    Przez takie i inne sytuacje coraz bardziej zastanawiam się nad dalszą grą w TSO i pewnie wielu graczy się zgodzi ze mną...My musimy przestrzegać waszych zasad, regulaminu gry i podporządkować się, a wy co dajecie w zamian - chyba nic dobrego dla zwykłego gracza.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Widzę, że dalej nie przyznali się do problemu. Dzisiaj rano był nawet krytyczny post o BB_Penelope ale już go nie widzę - cenzura ? Też nie mogłem wczoraj cały wieczór się zalogować. Dopiero dzisiaj rano mi się udało. Jak wczoraj zauważyłem problemem jest też to, że nie można nic napisać na forum bez zalogowania - i jak tu opisać problem, że nie można się zalogować ????

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    a ja dziś rano mam problem ,wisi,wisi i wisi na etapie wczytywania mapy

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów