Nie powinny, ale występują... 5 prób w odstępie 1 minuty, dopiero teraz zaskoczyło. Brak słów...
Wywalcie to całe Uplay i zróbcie normalne logowanie do każdej usługi osobno, bo nerwicy dostać idzie.
Nie powinny, ale występują... 5 prób w odstępie 1 minuty, dopiero teraz zaskoczyło. Brak słów...
Wywalcie to całe Uplay i zróbcie normalne logowanie do każdej usługi osobno, bo nerwicy dostać idzie.
Szanowny Tornados. To nie właściciele BB utrzymują kontakt z graczami na forum, tylko właśnie ci "niewinni" moderatorzy są od tego. Po to zostali zatrudnieni na powyższym stanowisku, a jeśli robią to nawet charytatywnie to nie zwalnia ich to z obowiązku. Stara zasada "nie potrafisz, nie bierz się za to" a na razie to jedynie zaspakajanie chorej ambicji otrzymania przedrostka "MOD".
10 razy po dwa razy
a nad ranem jeszcze trzy,
potem jeszcze siedem razy ...
no i wreszcie wszedłem do gry !
A co, myśleliście że obejdzie się bez problemów po aktualizacji?
![]()
Mod jest tylko od pilnowania porządku, Ci z gry nie mają żadnych obowiązków na forum, i Ci z forum żadnych obowiązków w grze. Od kontaktu gracze - firma jest support, a członkowie Community Teamu pilnują pracy nad projektem, przy czym żadne decyzje ani plany nie pochodzą od nich.
Jak większość graczy również miałem problemy z logowaniemNajgorsze z tego wszystkiego jest to, że błędy związane z logowaniem ograniczają użytkownikom kontakt z supportem w celu powiadomienia o problemie. Na forum też nie można opisać problemu nie będąc zalogowanym. Nie wspomnę już o poniesionych stratach samych graczach w zakupionych loot-ach, premkach itp. Karygodnym zachowaniem ze strony BB jest sam fakt braku informacji o tym na polskiej stronie.
Przez takie i inne sytuacje coraz bardziej zastanawiam się nad dalszą grą w TSO i pewnie wielu graczy się zgodzi ze mną...My musimy przestrzegać waszych zasad, regulaminu gry i podporządkować się, a wy co dajecie w zamian - chyba nic dobrego dla zwykłego gracza.
Widzę, że dalej nie przyznali się do problemu. Dzisiaj rano był nawet krytyczny post o BB_Penelope ale już go nie widzę - cenzura ? Też nie mogłem wczoraj cały wieczór się zalogować. Dopiero dzisiaj rano mi się udało. Jak wczoraj zauważyłem problemem jest też to, że nie można nic napisać na forum bez zalogowania - i jak tu opisać problem, że nie można się zalogować ????
a ja dziś rano mam problem ,wisi,wisi i wisi na etapie wczytywania mapy