Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: Problem z logowaniem

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja mam świadomość, że to nie wina przeglądarki. Ale kiedy tu zgłaszam jakiś problem, moderator odpisuje, że mam wyczyścić ciasteczka i zamyka temat, wiec go uprzedziłam. Cześć ludzi chce kupić klejnoty, no oki. Ale wszyscy zbierają premię tygodniowa i przy dzisiejszych problemach wielu się nie zaloguje wcale, związku z czym, premia tygodniowa przepadnie. Ciężko też jest w gildiach. Są takie, które trzymają dyscyplinę i starają się robić systematycznie zadania i dzisiaj, to raczej nie ma szans, a to wpływa na morale. Gdyby było info na stronie głównej, ludzie inaczej przyjęliby te problemy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Złodziejskie tso, premka przepadła. Kase od graczy się zbiera i reszte się olewa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    może ktoś kompetentny napisać co jest nie ,,HALO,, i kiedy to naprawią ......a po drugie gracze przez 2 miechy nie powinni kupować klejnotów na polskich serwerach -ot taka mała demonstracja......

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cześć,
    dostałem info od ludzi z mojej gildii, że mają problem z logowaniem. Jak widzę z tego wątku problem jest bardziej ogólny. Czy możecie napisać coś więcej ? jak udało się Wam zalogować ? Kiedy problemy zostaną rozwiązane ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    coś właśnie ruszyło i wlazłem do gry

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    wiele prób nic więcej 2godzinyy bez tso ech czyli to co zrobilem rano było wszstkimco dzis zrobiłem czyli nic :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ta caly czas niby jestem zalogowany ale daje mi to tylko tyle ze moge sobie na forum popisac i juz do gry sie nie da wejsc do sklepu tez nie ciekawe czy rano bedzie mozna wejsc

Początkujący Osadnik Awatar Virachoca
    Serwer
    Nowy Świat
    sklep działa
    +- 13 pozostało min
    Ostatnio edytowane przez Virachoca ; 12.10.2015 o 23:03

Osadnik Awatar jarekpolak1
    Serwer
    Czarci Gaj
    ło jezu po ponad 3 h prób udało sie zalogowac i to przez facebooka ech szkoda gadac ....tak jak mówiłem wczesniej...polska mentalnosc ,tylko kasa sie liczy w tym kraju ...nic wiecej .....i tzw biale kolnierzyki zacieraja łapki ,przeciez promocja była..... a h_j wami.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    tez mialem problem z zalogowanie ponad 2 godzinki
    dodatkowy problem to wymienilem przygode i nieda sie wejsc pisze ze obszar uszkodzonyi wyrzuca z mapy umnie i u gracza z ktorym wymienilem tak sie dzieje
    anulowac tez sie nieda

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów