Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Znikające wojsko

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Znikające wojsko

Witam
    Wysłałem kwatermistrzem wojsko na przygodę ryczący byk. Widziałem wcześniej bug ,że kwatermistrz ląduje w gwieździe, a wojsko automatycznie jest wypakowane. Tym razem jednak wszystkie jednostki się rozpłynęły. Nie wróciły na wyspę po anulowaniu przygody. Straciłem 1k wojska !

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    wypakowanie wojska i kwater w gwieździe to nie bug...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nie jest bugiem jeśli na wyspie nie ma miejsca.kwater trafia za każdym razem do gwiazdy po informacji, że nie ma miejsca na wyspie, a miejsca jest na 3 kwatermistrzów.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez mario478 Zobacz posta
    Nie jest bugiem jeśli na wyspie nie ma miejsca.kwater trafia za każdym razem do gwiazdy po informacji, że nie ma miejsca na wyspie, a miejsca jest na 3 kwatermistrzów.
    Moze tak czytaj pamietnik dewelopera
    Bylo wyrazne info ze "naprawili" blad z ladowaniem kwatermistrza na wyspie (chociaz nie do konca o to graczom chodzilo xD)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mi również znikło wojsko z kwatermistrza w drodze na przygodę. Kwatermistrz dostarł ale bez armii. która w nim była, rozpłynęli się jak kamfora. Straty elita i konnica, brawo!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wewoora liczyłem swoje wojska na wyspie. To wojsko ,które nam znikło niby jest , ale go nie widać(nie zgadza się ilość wojska w ikonce ludność z sumą poszczególnych jednostek). Może support coś jednak poradzi. I tak poza tym dzięki za wpis bo myślałem ,że jestem jedynym przypadkiem.
    Ostatnio edytowane przez mario478 ; 11.10.2015 o 16:33

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Równiez pisalam do supportu. Co mi po wojsku widmo?
    Ostatnio edytowane przez Wewoora ; 11.10.2015 o 16:23

Uprawnienia umieszczania postów