Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: problem ze wszytkim

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Macie rację. Coś jest nie tak. U mnie długo się loguje a potem bardzo długo wczytuje mapy i są straszne opóźnienia nie idzie grać np odnowić pola itd dlatego z przygodami nawet nie próbowałem. Zaczęło się jakoś wczoraj

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    i o dziwo 18:20 wszystko wraca do normy,juz u mnie jest ok,o co biega???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie też lepiej, ale nie idealnie. Pisałem do supportu m.in. "Problem pojawił się wczoraj po południu i dziś po południu, nie zależy
    od przeglądarki ani systemu, sieć działa poprawnie (sprawdzałem przepustowość - w normie).", to support odpisał "Jeżeli korzysta Pan z oprogramowania Windows 10, zalecam odinstalowanie i ponowne zainstalowanie programu Adobe Flash Player - powinno to pomóc w rozwiązaniu problemu." echch...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    18:55,problem powraca,relog,5 min czasu oczekiwania na wejscie i nic sie nie da zrobic

no i taka ciekawostka dla supportu,oczywiscie bo w zgłoszeniu podałem ten link do forum, z pozdrowieniami godz.19:14 gra juz działa u mnie idealnie,bez relogów itp.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 09.09.2015 o 23:55 Powód: połączenie postów (proszę korzystać z edycji)

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Nie wiem jak u innych, ale u mnie znowu zaczyna sie to samo, wyslanie nawet gienkow jest niemożliwe... może ktoś sie wreszcie tym zajmie, co chwile problemy z działaniem i co chwile konserwacje serwera logowania jak grać się nie da...

Osadnik Awatar jarekpolak1
    Serwer
    Czarci Gaj
    ****a fajansiarze gra muli a oni adobe zaktualizuj////

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Owszem, znowu muli, znaczy odpowiedzi serwera dochodzą z opóźnieniem. A support uporczywie wysyła bezsensowne rady. Jeśli muli niezależnie od systemu, przeglądarki ani historii grania, to reinstalacje flasha, zmiana przeglądarki ani czyszczenie cache'a nie pomogą. A jakoś nic innego nie potrafią zaproponować.

Osadnik Awatar jarekpolak1
    Serwer
    Czarci Gaj
    juz nie muli juz calkiem wywala

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Tatuń Zobacz posta
    Owszem, znowu muli, znaczy odpowiedzi serwera dochodzą z opóźnieniem. A support uporczywie wysyła bezsensowne rady. Jeśli muli niezależnie od systemu, przeglądarki ani historii grania, to reinstalacje flasha, zmiana przeglądarki ani czyszczenie cache'a nie pomogą. A jakoś nic innego nie potrafią zaproponować.
    Mi zaproponowali przeinstalownie systemu, ktorego i tak nie zrobilam a gra po dwuch dniach zaczela dzialac.. teraz znowu nie dziala, czyli co pare dni koloptow i znowu bedzie dobrze?? az strach sie bać co bedzie po nastepnej aktualizacji..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Fleotria Zobacz posta
    Mi zaproponowali przeinstalownie systemu, ktorego i tak nie zrobilam a gra po dwuch dniach zaczela dzialac.. teraz znowu nie dziala, czyli co pare dni koloptow i znowu bedzie dobrze?? az strach sie bać co bedzie po nastepnej aktualizacji..
    U mnie rano i przed południem zawsze działa ok, w niektóre dni po południu lub wieczorem klęska. Stawiam na przeciążenie serwerów, a nie kłopoty po stronie użytkowników, co uporczywie support sugeruje. U mnie w gildii już co najmniej 3 osoby się skarżą.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów