Macie rację. Coś jest nie tak. U mnie długo się loguje a potem bardzo długo wczytuje mapy i są straszne opóźnienia nie idzie grać np odnowić pola itd dlatego z przygodami nawet nie próbowałem. Zaczęło się jakoś wczoraj
Macie rację. Coś jest nie tak. U mnie długo się loguje a potem bardzo długo wczytuje mapy i są straszne opóźnienia nie idzie grać np odnowić pola itd dlatego z przygodami nawet nie próbowałem. Zaczęło się jakoś wczoraj
i o dziwo 18:20 wszystko wraca do normy,juz u mnie jest ok,o co biega???
U mnie też lepiej, ale nie idealnie. Pisałem do supportu m.in. "Problem pojawił się wczoraj po południu i dziś po południu, nie zależy
od przeglądarki ani systemu, sieć działa poprawnie (sprawdzałem przepustowość - w normie).", to support odpisał "Jeżeli korzysta Pan z oprogramowania Windows 10, zalecam odinstalowanie i ponowne zainstalowanie programu Adobe Flash Player - powinno to pomóc w rozwiązaniu problemu." echch...
18:55,problem powraca,relog,5 min czasu oczekiwania na wejscie i nic sie nie da zrobic
no i taka ciekawostka dla supportu,oczywiscie bo w zgłoszeniu podałem ten link do forum, z pozdrowieniami godz.19:14 gra juz działa u mnie idealnie,bez relogów itp.
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 09.09.2015 o 23:55 Powód: połączenie postów (proszę korzystać z edycji)
Nie wiem jak u innych, ale u mnie znowu zaczyna sie to samo, wyslanie nawet gienkow jest niemożliwe... może ktoś sie wreszcie tym zajmie, co chwile problemy z działaniem i co chwile konserwacje serwera logowania jak grać się nie da...
****a fajansiarze gra muli a oni adobe zaktualizuj////
Owszem, znowu muli, znaczy odpowiedzi serwera dochodzą z opóźnieniem. A support uporczywie wysyła bezsensowne rady. Jeśli muli niezależnie od systemu, przeglądarki ani historii grania, to reinstalacje flasha, zmiana przeglądarki ani czyszczenie cache'a nie pomogą. A jakoś nic innego nie potrafią zaproponować.