Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 81

Wątek: Aktualizacja XXL - Część pierwsza

  1. #61
    Odkrywca Awatar Idho
    Dołączył
    02.03.2012
    Posty
    786
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez marceliagdy Zobacz posta
    Nie - "chłopie" - to nie ja myle pojecia i budynki tylko ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem - specjlanie drwali wylaczylem zeby lesnicy nie mieli co zasilac - i nie zasilaja szkolki a 2k akurat ma w tym momencie, na dzien dobry 3750 - wiem ile ma na poczatku i skad go sie bierze - "chłopie" - nie rozsmieszaj mnie.
    Tak jak napisalem - napisze raz jeszcze - lesnikw zaden sposob - poki co przynajmniej - nie zasila szkolki - to odrebne dwa tematy, mimo ze dotycza tego samego - i bardzo dobrze swoja droga - nikt nikomu nie kazal wywalac kleju na ten wynalazek.

    i dalsza rozmowa mija sie z celem - wiec nawet nie odpisuj
    dziecko drogie, wiesz że świadczy to o twojej inteligencji, że zamiast iść w zaparte, można się zalogować na testowy i sprawdzić to co napisałem, jeżeli się nie chce wierzyć na słowo.

    Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: egz.jpg, 
wyświetleń: 163, 
rozmiar: 20.0 KB, 
ID: 2573.


    btw. zmian nie było żadnych, leśnik tak działa od początku wprowadzenia XXL pakietu na testowym. Masz na tyle odwagi, aby przyznać się do błędu?


    btw2. Ta premia do burzenia, którą otrzymujemy z zadań z platyny to ta, którą zlikwidowało BB :P
    Ostatnio edytowane przez Idho ; 03.09.2015 o 23:03

  2. #62
    Odkrywca
    Dołączył
    28.02.2014
    Posty
    596
    Serwer
    Złota Góra
    Bo oni poprawiają na testowym co jakiś czas "błędy w ich mniemaniu i odczuciu" na początku zasilała szkółki i kopalnie granitu z kupca, potem to naprawili, choć moim zdaniem niepotrzebnie. Aż ciekaw jestem jak wielkiego babola odwala w wersji ostatecznej, bo to się robi murowane.
    Wasz spór dowodzi jednego nie każdy z testujących ma wgraną tą samą wersje, dlatego jedni zaczynali od niższego lvl inni od wyzszego, i weź tu dalej testuj jak każdy ma nieco inna wersje tam xD. Normalnie jaja se robią.
    Ostatnio edytowane przez YAHIKO_FX ; 03.09.2015 o 23:04

  3. #63
    Osadnik
    Dołączył
    16.07.2012
    Posty
    97
    Serwer
    Kolonia
    .....
    Ostatnio edytowane przez marceliagdy ; 04.09.2015 o 11:34 Powód: bezcelowosc dyskusji

  4. #64
    Odkrywca
    Dołączył
    28.02.2014
    Posty
    596
    Serwer
    Złota Góra
    Taa ja miałem tam obie dlatego napisałem że "naprawili to." Bo wpierw mogłem gdzie mi się podoba stawiać i uzupełniało szkółki/ kopalnie granitu, potem nie mimo że nie było pełne złoże.
    Na obrazku widać że nie masz tam drwali egzotycznych ani szkółki to nie mają leśnicy czego uzupełnić.
    Nie głupi też byłby pomysł gdyby dodano przejście pomiędzy główną wyspą a nowymi.
    Ciekawe też jest to że z zadań wypada pergamin odblokowujący całą wyspę, ale dopiero przy wyższym lvl. Bo przy niższym tylko otrzymuje się dla małego sektora odblokowanie. Teraz ma to sens, kto chce jeszcze więcej miejsca albo musi wydawać na wyburzanie skał albo na 2 kolejne odblokowania wyspy.
    Ostatnio edytowane przez YAHIKO_FX ; 04.09.2015 o 00:06

  5. #65
    Osadnik
    Dołączył
    16.07.2012
    Posty
    97
    Serwer
    Kolonia
    nie chce mi sie pietnastu screenow robic i na tym zakonczmy - abstrahujac od tego takie tu kocopoly ludzie czasem wala ze glowa mala, ale nieistotne chca sobie popisac nieh piszaile chca i tyle

  6. #66
    Odkrywca Awatar Idho
    Dołączył
    02.03.2012
    Posty
    786
    Serwer
    Słoneczny Gród
    @ YAHIKO_FX

    Jakie wersje?? Chyba nie wiesz na czym ta gra polega Nie łączymy się do dwóch różnych serwerów testujących!!! Każdy testujący ma tą samą wersje, nie ma żadnych różnic, tylko są ograniczenia u samych testujących jak masz przykład powyżej.
    Po drugie co ma leśnik egzotyczny do kopalni granitu?? Jak może ci leśnik egzotyczny doładować kopalnie granitu?? o_O
    Tutaj się rozchodzi że @marceliagdy opowiadał jakies bzdury, przyłapany na błędzie , idzie w zaparty, no coż nie każdy ma na tyle honoru aby przyznać się do błędu.


    Cytat Zamieszczone przez marceliagdy Zobacz posta
    jakbys nie byl dzidzia z gimbusa to bys nie odpisal :

    wiec ci pisze po raz enty nie zasila - od poczatku - na TESTOWYM ,

    u mnie sie nawet lesnika na macierzystej wyspie postawic nie da a ci ktorzy stoja na archipelagu to wywala mi komunikat jak nziej:



    a ilosc beli w budynku z kuferka jak malala tak maleje ....
    wiec chyba yahiko ma racje
    bez odbioru
    TEN screen pokazuje jedynie, że masz samych leśników, nie widzimy żadnej szkółki drzew egzotycznych przy leśnikach. Co ja ci poradzę, że nie potrafisz testować ani nie masz na tyle honoru aby się przyznać do błędu?
    Po moim screenie widać, że leśnika dało rade wybudować na wyspie macierzystej i normalnie doładowuje sobie szkółkę i ciągle to robi. Szkółki nie postawie na archipelagu, bo już nie mam klejnotów. Podczas testowania zabrakło mi wojska i używałem klejnotów do przyspieszenia w rekrutowaniu. Niestety nie wiem czemu tylko próbowałeś postawić leśnika na macierzystej a nie sprawdziłeś czy się da wybudować szkółkę na archipelagu.
    Też nie widzę sensu abyś mi odpisywał, zarzekałeś że szkółki nie da się doładować leśnikiem oskarżając mnie przy tym, że podaje nierzetelne informacje, udowodniłem ci i innym że to nieprawda i że jak postawisz obok szkółki leśnika on swoje zrobi, niestety zamiast przeprosić mnie i przyznać się do błędu ty nadal swoje .... wszyscy przynajmniej mogą przeczytać twoje zachowanie.

    Teraz pytanie do innych, jeżeli on mnie przyrównuje do gimbazy, to jego zachowanie jak określimy ??
    Ostatnio edytowane przez Idho ; 04.09.2015 o 03:08

  7. #67
    Odkrywca
    Dołączył
    28.02.2014
    Posty
    596
    Serwer
    Złota Góra
    @ Idho: Niestety to ty w tym przypadku się mylisz. Ten błąd jest podobny do innych błędów jakie gracze mają na normalnym serwerze, tu chodzi o ich konta. Po prostu u jednych są problemy np. z mrugającym szeptem u innych nie, i tak samo ze znikającym czatem, i na testowym w czym innym.
    Podałem przykład że z kopalnią granitu z kupca ma się rzecz tak samo jak ze szkółką drzew egzotycznych. Więc, SĄ RÓŻNICE.
    A marceliagdy chodziło o pokazanie że leśników mógł postawić tylko na nowych wyspach.

  8. #68
    Generał Awatar set2g
    Dołączył
    25.02.2012
    Posty
    4,276
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi sie wydaje że leśnik uzupełnia szkółkę, nie przyglądałem sie temu, ale mając szkółkę, leśnika i drwa egzo, ci 2 ostatni (będąc na wyspie startowej) chodzą do szkółki posadzić / ścinać. Mając po 1x drwal i 1x leśnik ze szkółki ubywało drewna, ale to raczej związane było z czasami produkcji lesnika i drwala, jakby odpowiednio zgrać ilościowo ich pewnie by powstało perpetum mobile dla drewna egzo. Zastanawia mnie tylko czy leśnik będzie uzupełniał szkółkę jak osiągnie ona max pojemności.

  9. #69
    Osadnik
    Dołączył
    30.09.2014
    Posty
    34
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie na testowym leśnik uzupełnia szkółkę.

  10. #70
    Osadnik
    Dołączył
    27.11.2014
    Posty
    163
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Gdzie jest kolejna część? Już minął tydzień od części pierwszej

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.