jak widziałem na filmiku pachołków otaczających wyspę wielkim kwadratem nadal nie zamierzacie ruszyć
jak powiększycie tak to myślę, to będą kuły w oczy jeszcze zobaczę na testowym ale mogli byście dawać co kol-wiek za testowanie wam czego kol-wiek i też mi się podoba pomysł z tym portem co jest temat niżej i jak by nie zabierał patentu było by super wg mnie to jest logiczniejsze a nie idzie koniem po wodze ?> może w lewym dolnym rogu nowej wyspy go, no i mogli byście połączyć nowe z poprzednim a nie wszystko wodą oddzielone znowu koniem pływać wiem że mało wody do przepłynięcia ale zawsze![]()
No i baardzo się ciesze że Setelersy się w końcu rozwijają na początku wszyscy mówili że mapy głównej nigdy nie ruszycie może kiedyś jeszcze po lewo i góra i będzie już całkiem może co robićjakaś codzienna dodatkowo loteria . No i dziękuje za naprawianie tych złóż ostatnio to nawet kopalni nie mogłem zburzyć niby wyeksploatowanej wiem nieaktualne ale kopał dalej i puki wszystkich surowców nie wydobył nie mogłem ruszyć heh taki chyba najdziwniejszy z nich wszystkich buug
![]()