Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kłopot z Ponurym Żniwiarzem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Kłopot z Ponurym Żniwiarzem

Robiłem przygodę Zdradzony Mały Krawiec po raz kolejny, jak zwykle z blokami, zawsze wszystko wychodziło jak należy. Dziś robiąc zdradzonego nie wyszŁy mi do koŃca poprawnie dwa bloki: w G4 (na tawerne) i G6(na rezydencje). Blok w G4, wiadomo zwykłe gienki do bloku, 1 fala msw, 2 fala PONURY ŻNIWIARZ, 3 fala Major. Wszystkie gienki odpowiednio wysłałem i tak jakby żniwiarz ominął swój atak, zaraz po MSW zaatakował Major. Pomyślałem, że to jakiś lag czy coś, trudno. Ale gdy na kolejnym bloku na rezydke w G6 mi nie wyszło to coś musi być nie tak. Opiszę jeszcze ten ostatni blok: zwykły gienek do bloku, 1 fala msw, 2 fala ŻNIWIARZ, 3 fala doswiadczony, 4 fala major. I znowu, zniwiarz nie zatakował mimo to, ze wszystkie gienki były posłane odpowiednio, po kolei. Straciłem przez to ponad 100 puszek, także proszę uważajcie i piszcie czy zauważyliście podobne błędy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mialem podobnie w DMK ale zwalilem to na lagi.... dobrze wiedziec ze nie jestem osamotniony.
    Atakow i miejsca w tej chwili nie opisze ale objaw byl podobny: general z drugiej fali tak jakby zniknal i nie atakowal mimo poslanych wszystkich w odpowiedniej kolejnosci
    Ostatnio edytowane przez pasqdek ; 04.08.2015 o 15:31

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Oh to sie czasami dzialo i rok temu
    Po prostu za szybko ich slecie i sie gubi kolejnosc jak 2 naraz czeka na walke

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Tak czy siak jesli doswiadczony się nie "gubi" a żniwiarz tak, to na pewno jest coś nie tak.
    Jeśli każdy wchodzi po kolei do obozu to w tej kolejności powinni atakować, a nie przeskakiwać od razu na ostatnią falę.
    Nie zawsze można większe odstępy zachować by bloki się udały
    (chodzi o czas pomiedzy atakami, nie zawsze można sobie pozwolić na atak w kolejnej fali nie-natychmiastowy).
    Ostatecznie może jakiś mały błąd jest w składach na każda z fal, ale tutaj chyba to nie ten przypadek.
    Ostatnio edytowane przez YAHIKO_FX ; 04.08.2015 o 18:09

Uprawnienia umieszczania postów