Zobacz wyniki ankiety: Wymiana surowcow na klejnoty

Głosujących
18. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • czy przyda nam sie wymiana

3 16.67%
  • jest niepotrzebna

15 83.33%
  • obojetne

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Zamiana surowcow na klejnoty

Początkujący Osadnik Awatar epsil0nseph
    Serwer
    Słoneczny Gród

Zamiana surowcow na klejnoty

Witam kto z nas nie chcial by wymieniac surowcow w zakladce kupiec na pare klejnotow zwlaszcza ze nasz serwer w nich plywa ilosc monet oraz innych surowcow jest juz taka ze ludzie nie wiedza co z nimi robic chcial bym zasugerowac prosta opcje dodania wymiany w przeliczniku zaleznym od bb choc na miesiac na przykladzie
    10k monet na 5 klenotow
    I tym podobne wyczysci to troche serwer I sprawi frajde duzej ilosci ludzi.
    Ostatnio edytowane przez epsil0nseph ; 26.07.2015 o 19:12
    Wysoki sadzie moje imię to zawiść,
    nie mam ojca, matki, w sercu swym żywię nienawiść.
    W sumie jesteśmy tacy sami tylko u innego źródła,pomiędzy marzeniami mierzi nas to co w****ia.

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    TSO to gra przeglądarkowa z mikropłatnościami. BB nigdy nie pójdzie na to. Z jakiej racji mają pozbawiać siebie samych źródła dochodu? I tak idą nam na rękę, że klejnoty za logowanie, misje, SC itp. nie są "zakluczone" jak w niektórych grach i można kupić za nie wszystko z oferty kupca. Zwykle są diamenty/rubiny (czy jak tam w różnych miejscach nazywa się waluta premium) "odkluczone" za złotówki i "zakluczone" do pozyskania z gry. Tylko za te "zakl." guzik kupisz. Tymczasem u nas nie ma takiego podziału, jak dla mnie i tak jest to już duże ułatwienie.
    Ostatnio edytowane przez Rosadamascena ; 26.07.2015 o 20:26

Początkujący Osadnik Awatar epsil0nseph
    Serwer
    Słoneczny Gród
    sugestia jest na czas miesiaca lub mniej to nie propozycja na stale.I dla jasnosci bb nie idzie nam na reke z niczym bez nas sami by grali we wlasna gre.
    Gra jest dla nas my powinnys my sie starac zeby ja utrzymac ciekawa po to wlasnie ta zakladka
    Ostatnio edytowane przez epsil0nseph ; 26.07.2015 o 22:40
    Wysoki sadzie moje imię to zawiść,
    nie mam ojca, matki, w sercu swym żywię nienawiść.
    W sumie jesteśmy tacy sami tylko u innego źródła,pomiędzy marzeniami mierzi nas to co w****ia.

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 26.07.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów