@ Aruzus
Kiedyś podobnymi słowami to ująłem. Co do propozycji zmiany dropów też już pisałem, wystarczy odszukać na forum.
Jestem za Koni mam nadmiar
Nie gdyż konie się długo produkują
Jest mi obojętne
@ Aruzus
Kiedyś podobnymi słowami to ująłem. Co do propozycji zmiany dropów też już pisałem, wystarczy odszukać na forum.
Mieli tylko usunąć broń z dropów na początku - spoko - ale to co teraz wpada to przegięcie - nwm czy to jest jakaś taktyka, żeby "bogaci" się za bardzo nie wzbogacili i żeby się jakoś wyrównał poziom pomiędzy graczami - czy może to przez to że będzie Antheria ???? Ciężko mi domyślić się przyczyn ale wystarczy mi, że widzę skutki - coraz więcej znajomych odchodzi - chociaż z drugiej strony 2-3+ lat grania w kółko to niezależnie od tego co nam zaoferują pewnie i tak nic nie zmieni - jak w życiu - każde pokolenie ma swój czas i tu widocznie nasz już się kończy.
Ja w gwieździe mam 5 milionów koni, rozdawać powiadasz za to można dostać perma. Z dropów powinno wpadać coś co jest nieosiągalne z wyspy. Dodałbym dopałki do kop granitu czy dopałki do szkółki drzew egzotycznych. Obecnie 10000 wody schodzi lepiej niz 10000 koni za tą samą cenę więc coś tu jest nie tak?
A może zamiast likwidować konie w łupach, lepiej zwiększyć szansę na otrzymanie przygody dodatkowej (Kolejne Zakazane Eksperymenty, Starzy Przyjaciele itp)?
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 10.08.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos