Zobacz wyniki ankiety: Nowe Wlosci

Głosujących
34. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, zdecydowanie dobry pomysl. Popieram

    32 94.12%
  • Nie wiem/Nie mam zdania/Obojetne mi to

    0 0%
  • Nie, glupi pomysl. W ogole bez sensu i takie tam.

    2 5.88%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Nowe Wlosci

  1. #11
    Former Community Team Member
    Dołączył
    01.01.1970
    Posty
    0
    Cytat Zamieszczone przez Lipek Zobacz posta
    Nie, chodzi mi o nieskonczenie wiele, albo przynajmniej duzo. I nie mam na mysli planowanych wysp. Moj pomysl bylby zamiast planowanych wysp.
    Ale reszta opisu - teren pod budowę/z surowcami + przy okazji wyzwanie - się zgadza?

  2. #12
    Lipek
    Cytat Zamieszczone przez BB_Teromort Zobacz posta
    Ale reszta opisu - teren pod budowę/z surowcami + przy okazji wyzwanie - się zgadza?
    Tak.

  3. #13
    Osadnik
    Dołączył
    27.11.2014
    Posty
    163
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Co event oprócz zbierania surowców i dwóch trzech nowych budynków na 6lvl za zaprawę mogli by dawać jakąś nową wysepkę do podbicia (oczywiście trudną z zablokowaniem strzał itd.) i jak ktoś się wyrobi w czasie eventu z podbiciem to jakas nagroda specjalna

  4. #14
    Former Community Team Member
    Dołączył
    01.01.1970
    Posty
    0
    Cytat Zamieszczone przez SeptimusFlu Zobacz posta
    Co event oprócz zbierania surowców i dwóch trzech nowych budynków na 6lvl za zaprawę mogli by dawać jakąś nową wysepkę do podbicia (oczywiście trudną z zablokowaniem strzał itd.) i jak ktoś się wyrobi w czasie eventu z podbiciem to jakas nagroda specjalna
    Sugeruję założenie osobnego tematu z tą propozycją i ankietą do niej. Bo mimo wszystko jest to pomysł dostatecznie różny od oryginalnego.

  5. #15
    Odkrywca Awatar Misiorww
    Dołączył
    17.04.2012
    Posty
    1,778
    Serwer
    Nowa Ziemia
    niech przelewające się surowce na coś przydadzą i jakoś można by je było spożytkować na nowe włości

    ps
    tylko po uzyskaniu dodatkowego miejsca i zabudowaniu go, dalej będą się surowce wylewać z magazynów
    Ostatnio edytowane przez Misiorww ; 21.07.2015 o 15:27
    "Everybody lies"

  6. #16
    Former Community Team Member
    Dołączył
    01.01.1970
    Posty
    0
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    niech przelewające się surowce na coś przydadzą i jakoś można by je było spożytkować na nowe włości

    ps
    tylko po uzyskaniu dodatkowego miejsca i zabudowaniu go, dalej będą się surowce wylewać z magazynów
    Swego rodzaju "Krąg życia"

  7. #17
    Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Dołączył
    20.08.2013
    Posty
    364
    Serwer
    Złota Góra
    Niekoniecznie, wystarczy wprowadzić system łączenia budowli. W menu budowli obok przenoszenia i burzenia dać opcję SCAL. W ten sposób można by połączyć 2 budynki produkcyjne (mające ten sam poziom np 2 pieranie na 6lvl w jedna na 6 lvl ale posiadajaca dwoch piekarzy). Kto powiedział, że na całą firmę może pracować tylko jedna osoba? W ten sposób na istniejących już wyspach można pomieścić nieskończenie wiele budynków. Nad budynkiem byłaby mała cyferka z ilością pracowników, (jej widok byłby możliwy do wyłączenia w zapowiadanym okienku z konfiguracja innych elementów i animacji).
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.

  8. #18
    Lipek
    Cytat Zamieszczone przez browar69 Zobacz posta
    Niekoniecznie, wystarczy wprowadzić system łączenia budowli. W menu budowli obok przenoszenia i burzenia dać opcję SCAL. W ten sposób można by połączyć 2 budynki produkcyjne (mające ten sam poziom np 2 pieranie na 6lvl w jedna na 6 lvl ale posiadajaca dwoch piekarzy). Kto powiedział, że na całą firmę może pracować tylko jedna osoba? W ten sposób na istniejących już wyspach można pomieścić nieskończenie wiele budynków. Nad budynkiem byłaby mała cyferka z ilością pracowników, (jej widok byłby możliwy do wyłączenia w zapowiadanym okienku z konfiguracja innych elementów i animacji).
    Na poczatku nie wiedzialem o co ci chodzi. Co ma twoja wypowiedz do mojego pomyslu. 2 razy to czytalem aby zrozumiec (niestety brak znakow interpunkcyjnych nie pomaga). Jednak widze teraz ze Twoj pomysl jest w deche. Machnij nowy watek z ankieta a podpisze sie obiema rekami pod tym.

  9. #19
    Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Dołączył
    20.08.2013
    Posty
    364
    Serwer
    Złota Góra
    Do Twojego pomysłu ma tyle, co post SeptimusFlu czyli inna wizja rozwiązania tego samego problemu, poprawiłem trochę stylistykę i założyłem drugi temat.
    Oba pomysły są dobre i nawet się uzupełniają. Można dać system łączenia i dorzucić jakieś trudne do podbicia wyspy, a nawet połączyć to ze ścieżką rozwoju do 60lvl.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.

  10. #20
    Początkujący Generał Awatar Tornados
    Dołączył
    24.05.2012
    Posty
    2,585
    Serwer
    Kolonia
    Yyy NIE
    Napewno nie do 60lvlu bo to zajmie pare dni w tempie niektorych xD
    Niech do 100lvlu bedzie i juz przy czym np 2 pracownikow mozna dac od 50lvlu, 3 pracownikow od 55lvlu itd
    System: Słońce poszło spać.
    System: Acha? Widziałeś? Wszystko wróciło do normalności!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.