Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Problem z kolonią

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z kolonią

witam już drugi raz mam ten problem a mianowicie nie mogę zaatakować obozu bosa na wyspie , bo jak daje kursor na zamek żeby zaatakować znika wszystko nie pokazuje wojsk ani moich ani tych w zamku i znikają chorągiewki z trasą dojścia do zamku
    szlak straciłem już drugi raz ponad 1200 wojaków

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    bug występuje w niektórych koloniach. czasami tak jest, ze nie można zaatakować jakiegoś obozu (nie dotyczy wyłącznie bosa). jedyna rada, to przed podbojem sprawdzić, czy możesz zaatakować bosa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzięki tak będę teraz robił Pozdrawiam

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    niedlugo ta gra bedzie sie skladala z samych bugow i niedorobek i trzeba bedzie przejsc dluga procedure typu stanie na lewj nodze trzymanie sie za prawy lokiec i wciskanie przycisku graj zeby sie wogole zalogowac ....
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie ma tak źle czasami występują problemy techniczne sam czasami się wkurzam ale po pięciu minutach przechodzi złość to tylko zabawa )) mnie się już drugi raz przytrafił problem ze zdobyciem kolonii ale kolega podsunął rozwiązanie i tak teraz zrobię ) uszy do góry
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Właśnie mam ten sam błąd: podbijając dużą kolonię, wybieram oddział (link), ale po nakierowaniu na obóz bossa, znika kursor ataku: (link).
    Skoro widzę, że brak tu sensownej odpowiedzi na ten problem, domyślam się, że zmarnowałem czas i zasoby.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Robię sobie dużą kolonię (wybrałem ruda żelaza +193). Dochodzę do Dowódcy Mapy. Chcę zaatakować przez wykorzystanie bloku. Ustawiłem odpowiednie jednostki w generale chcę pu8cić atak i patrzę nie mogę zaatakować Dowódcę Mapy. Bez ataku podświetla jednostki (mam: Jednookiego Berta 60 konnych (bandytów) i 60 Łuczników (bandytów)

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    napisałeś praktycznie to samo, co twórca tego tematu. nie sądzę, żebyś otrzymał inną odpowiedź.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez misiasia Zobacz posta
    napisałeś praktycznie to samo, co twórca tego tematu. nie sądzę, żebyś otrzymał inną odpowiedź.
    Jest inna odpowiedz... atakowac tylko kolonie które już zostały zdobyte przez graczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zaatakowałem kolonię innego gracza i nie mogę skończyć - pokonałem dowódcę i coś się zapętliło: wygrywam bitwę i wracam do bazy a za chwilę znowu kończę bitwę i wracam i tak w kółko. Nic nie pomaga... Co za badziew.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów