Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 62

Wątek: Brak maila z kodem promocyjnym

Odkrywca Awatar Adamynas
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Shadow_mk Zobacz posta
    jek newsletter porównujesz do lotka to brawo za poczucie humoru

czyli jak jest rozsylany do wszystkich to wszyscy trafiaja 6 najs a teraz trafila tylko polowa polakow 6 buhahahaha
    Nic nie porównuje, czytam ze zrozumieniem tam jest takie trudne słowo: losowość, jak nie wiesz o co lotto zapytaj wikipedie

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Adamynas Zobacz posta
    Nic nie porównuje, czytam ze zrozumieniem tam jest takie trudne słowo: losowość, jak nie wiesz o co lotto zapytaj wikipedie
    hmm
    czy grając w lotto też tak płaczecie jak nie traficie 6tki?
    taak nic nie porownujesz ... pisz ze zrozumieniem albo/i czytaj co napisales
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może w końcu kiedyś i na mnie trafi... jeszcze nie dostałem na maila nic oprócz odpowiedzi z supportu heh...

Lipek
    Jak już gdzieś wcześniej RedJul wspomniał losowość to losowość, czy grając w lotto też tak płaczecie jak nie traficie 6tki?

ps. sprzedam tanio paczkę chusteczek i maść na hemcie
    Tu nie chodzi o to co Red napisal (aczkolwiek mial/ma racje). Tu chodzi o to ze BB nawalilo. Maila z kodem na klejnoty i inne duperelki mialy dostac osoby ktore od dluzszego czasu nie logowaly sie do gry. Mialo to ich zachecic do powrotu. BB spartolilo sprawe i z nieznanego nikomu powodu, maile poszly do losowych graczy (nawet tych co graja codziennie, jak ja). Nie wiem po co wspominasz o lotto.

Standardowo BB nabierze wode w usta, przeczekaja burzliwy okres az afera w miare ucichnie i pod koniec wydarzenia rzuca promocje na niebieskie.

Jagiel86
    A myślałem zasilić ich konto o kilka zł bo zbieranie na kopke klejek jest trochę żmudne, ale jeżeli oni tak traktują graczy to przykro mi.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Z mojej kieszeni również nic nie dostaną przez zaistniałą sytuacje. W żadnej grze w która grałem nie miały miejsca takie wpadki i amatorszczyzna.

Odkrywca Awatar Adamynas
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ale ale to że bug buga pogania wie tu niemal każdy... nie zwalnia to nas, graczy od rozumowania czytanego tekstu, losowość to losowość a lotto to jakby nie było los i każde wasze argumenty można o kant dupy sobie otłuc, doopy moda dodajmy

pozdro dla dwulicowego zółtka co mi czat zabrał.... kto ma wiedzieć to wie \\

aha pln wydajcie lepiej na pajacka a nie na tych nierobów

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ta losowość nie byłą zamierzona, mieli jakąś tam koncepcję a wyszło jak wyszło.
    Czyli jak zwykle byle jak.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    No to niech to teraz naprawią Każdy może wybaczyć błąd o ile zostanie naprawiony
    CENOWA DEMOLKA
    Najtaniej - tylko u Polka!

Zgarnij już teraz najlepsze oferty -> waga Polk

Początkujący Osadnik Awatar pchela1980
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tyle, ze oni uwazaja, ze juz naprawili. wiadomoscia o koniecznosci dzielenia sie. Modowie na czacie strasza banami i bredza o naszej chciwosci. A modowie na forum rzucaja obrazkami nowych budynkow, zamiast chociaz wytlumaczyc swoja firme, przeprosic lub faktycznie podac informacje o naprawie bledu. Podobne milczenie jest na fb. Nie wiem dlaczego mam dziwne przeczucie, ze pod koniec wydarzenia BB zrobi promocje na klejnoty "kupcie sobie to, czego wam nie doslalismy".

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów