Przepraszam jak mają się podzielić? Prześlą mi klejnoty? BB w ... leci...
Przepraszam jak mają się podzielić? Prześlą mi klejnoty? BB w ... leci...
Rozdać albo dać te premie na budynki znajomego.
Wiadomość powinna była trafić do graczy, którzy od dawna nie odwiedzali swojej wyspy.Jednak psotny listonosz miał inny pomysł: wysłać wiadomości do tylu Władyków, ilu się da, ale skończył mu się papier.Problem rozwiazany: listonosz ukarany za rozdawnictwo, tym co grali codziennie.Listonosz(ubi.bb) otrzymał reprymendę i przeprosił za swe zachowanie.
Królicze łapki i nadgodziny szkoleniowe mają możliwość handlu więc większość fantów można bez problemu przesłać.
Gdyby kod miał trafić do wszystkich to daliby jeden globalny, a dostały tylko osoby spełniające ściśle określone kryteria więc płacz tu nic nie da bo tak miało być.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.
Mam konta na PL serwerze, EN serwerze i RU serwerze (wszystko to jest zgodne z regulaminem)
Loguje sie przez to samo konto mailowe
Na zadnym z tych kont NIE dostalem maila z kodem promocyjnym
1. Czy ten mail byl rozsylany TYLKO na PL serwerze?
2. Jakie sa szanse by jeszcze go dostac ?
================
Sprawdzilem dokladnie przed chwila jeszcze raz poczte i znalazl sie JEDEN mail - z angielskiej wersji gry.
Niestety - na PL i RU tez kod nie dziala
Ostatnio edytowane przez TedMruczek ; 11.07.2015 o 08:42
1. Nie.
2. Nie ma.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.
przeciez BB jasno napisalo ze dostali losowi gracze bez zadnego kryterium wiec nie wciaskaj ze "dostały tylko osoby spełniające ściśle określone kryteria " sciema to my a nie nam
ps2 a lkapki i nadgodziny to se mozna wsadzic w ... chodzi o klejnoty ktorymi sie nie da podzielic nawet kupujac prezenty komus bo klejnoty sie zbiera aby kupic cos czego nie mozna zdobyc na handlu/wadze typu patenty gienki kopalnie klejnotow a nie cos czego jest w opor na handlu i jest dostepne za monety
Ostatnio edytowane przez Shadow_mk ; 11.07.2015 o 09:38
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
dostałem wczoraj odpowiedż od suportu iż wystapił błąd z rozsyłaniem tych email i dlatego nie dostali wszyscy
Jak już gdzieś wcześniej RedJul wspomniał losowość to losowość, czy grając w lotto też tak płaczecie jak nie traficie 6tki?
ps. sprzedam tanio paczkę chusteczek i maść na hemcie![]()
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...