Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z płatnościami - mbank oraz chrome

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Problem z płatnościami - mbank oraz chrome

Witam,
    Otóż mam następujący problem, gdy chcę wybrać swój bank w zakładce więcej opcji->recommended a następnie wybieram swój bank do zapłacenia za klejnoty oraz po wprowadzeniu maila a także imienia i nazwiska system płatności wywala mi przeglądarkę z pamięci. Co to może być tego przyczyną? Jaki najlepszy sposób płatności polecacie? (odpada płatność kartą kredytową)

Former Community Team Member
    Proszę napisać do Supportu. Rozumiem, że w niektórych przypadkach gracze chcą się upewnić, czy ktoś jeszcze ma podobny problem, czy też jest grubsza sprawa. Ale w przypadku płatności, niezależnie od skali zjawiska, najlepiej od razu pisać do Supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Od dwóch dni walczę z Supportem. Jak na razie próbuję im udowodnić że w ogóle doszło do zakupu. Data, godzina, nr. telefonu, otrzymany kod to za mało. Ciekawe co jeszcze sobie zażyczą.

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    jak masz sms z kodem to po prostu zrób zdjęcie telefonu z wyświetlanym smsem (a najlepiej screena - będzie czytelniej - jeśli Twój telefon ma dostępną taką opcję) i im wyślij. jakiś czas temu niechcący wgrali na główną happy hour a w sklepie nic nie było. ludzie, którzy kupili wtedy klejnoty dawali jakieś potwierdzenia zakupu (wyciąg z konta lub właśnie zdjęcie wyświetlacza z smsem) i podobno podostawali +100% klejków

ex_Lete
    Witam,

w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis z 17.06.2015 r./

temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Lete

Uprawnienia umieszczania postów