Hej,
jak uwazacie, wprowadzenie nowych przygod dla graczy na poziomie 50 jest dobrym, czy zlym pomyslem?...
Zapraszam do glosowania i dyskusji :)
TAK, jestem za
NIE, jestem przeciwko
Jest mi to obojetne
Hej,
jak uwazacie, wprowadzenie nowych przygod dla graczy na poziomie 50 jest dobrym, czy zlym pomyslem?...
Zapraszam do glosowania i dyskusji :)
Każda przygoda moim zdaniem ma swój urok. Nawet te od 26lv.
Ale jakieś nowe będą na pewno fajnym urozmaiceniem.
Ja uważam że jakbbędzie ich za dużo to BB powinni uruchamiać i zamykać niektóre czasowo.
Sam nie zrobiłem jeszcze wszystkich więc nie wiem czy dodatkowr są potrzebne tak bardzo.
+A+M+D+G+
Problemem na 50 lvl nie jest mala ilosc przygod tylko mala ilosc powodow do ich robienia.
"A necromancer is just a really, really late healer"
"Cos nowego i ciekawego" to jest zbyt ogolnikowe zeby sie do tego ustosunkowac ;p
Jak pokaza cos na testowym bedzie mozna oceniac, a poki tego nie zrobia to jest jak jest.
Żeby kombinowali na testowym muszą wiedzieć, ze jest zapotrzebowanie Jak dla mnie mogłoby pojawić się parę nowych przygód z atrakcyjnymi dropami, nawet jednoosobowych. Ale takich by serio było warto stracić np te 2-3k wojska A druga sprawa to poprawienie dropów z kooperek bo teraz to chyba nikt ich nie robi...
Zapotrzebowanie caly czas jest, max level w grze sie nie zmienil od prawie 5 lat i raczej coraz wiecej niz coraz mniej graczy go osiaga, wiec nie potrzeba wcale geniusza zeby dojsc do tego, ze najwyzszy czas cos z tym zrobic.
Oj, wszyscy wiemy jak to jest ze specami z TSO Czasem trzeba pokazać palcem 5 razy
Kooperacyjne są robione głownie przez młodszych graczy, im się jeszcze opłaca. Dla 50 lvl powinni poprawić dropa w nieco trudniejszych kooperacyjnych i tych co tanio wyzbywa się ich w kantorze z gwiazdy. Wprowadzili niedawno Arktyczną eksplozję, która nie odniosła sukcesu mimo że to głownie przygoda po doświadczenie. Do póki nie naprawią dropy w przygodach w które 50 lvl nie chcą grać, nie ma sensu dodawanie kolejnych przygód.
Kooperacyjne to martwa uliczka, lepiej niech nic z nimi nie robia niz by mieli tracic jeszcze wiecej czasu na glupoty.