walczymy do dziś do północy, to tak w formie przypomnienia
co do wpisowego , nagród , - najważniejsza jest chyba dobra zabawa. Mam nadzieję, że ten mały evencik sie podobał.
walczymy do dziś do północy, to tak w formie przypomnienia
co do wpisowego , nagród , - najważniejsza jest chyba dobra zabawa. Mam nadzieję, że ten mały evencik sie podobał.
Bardzo sie podobal,licze na wiecej)
Zbliżamy się do końca eventu mam nadzieje że wszyscy się dobrze bawili życzę wszystkim wygranej.
Składniki zostaną podane dziś wieczorem przez Moda_frodo . Być może będą też już dziś wstępne wyniki.
hasełko do tego na co wszyscy czekają to:
wyindywidualizował_się_z_rozentuzjazmowanego_tł umu
pozdrawiam
P.S W haśle nie ma spacji nie wiem czemu na forum mi się wyświetla
Ostatnio edytowane przez MOD_Frodo ; 11.06.2015 o 22:02
Gdyby ktoś miał problem z otworzeniem pliku to niech zmieni rozszerzenie z zip na 7z. 7zip poradzić powinien sobie z rozpakowaniem bez zmiany rozszerzenia ale nie zawsze![]()
podsumowanie w google docs
https://docs.google.com/spreadsheets...gid=2045567498
wyniki opracuje jutro
dla przypomnienia jeszcze
- Na podium stanie 6 osób, które zdobędą największą liczbę tajemniczego składnika. Liczymy łączną ilość danego surowca (jeśli składnikiem będzie wypadający w dwóch różnych ilościach granit - sumujemy obie) w dropach podstawowych, premium nie jest brane pod uwagę. W przypadku remisu decyduje ilość zdobytego pierwszego składnika dodatkowego. Jeśli dalej jest remis - decyduje kolejny, i tak aż do skutku.
Ostatnio edytowane przez rapalek11 ; 16.06.2015 o 22:54
Osmy oczywiście nikt nie mówi, że organizatorzy są nieuczciwi.
Chodzi o to , że jeśli byłaby zgoda na wpisowe u Was to na innym serwerze w przypadku podobnego konkursu też chcieliby uzyskać zgodę.
I gdyby organizatorzy okazali się nieuczciwi byłaby afera, bo mimo, że wszyscy piszą, że zasady akceptują i zdają sobie sprawę, że BB nie ponosi odpowiedzialności -zawsze znajdzie się ktoś kto zacznie posyłać zgłoszenia do Supportu z żądaniem rekompensaty i "krzyczeć" na wszystkich czatach, że został oszukany a BB na to pozwala.
Nasuwa mi się takie powiedzonko "Lepiej zapobiegać niż leczyć"
Co do nazywania kogoś oszustem - tak , jest to łamanie regulaminu. Szczegóły są opisane w FAQ .
Pozdrawiam i gratuluję zwyciezcom![]()
Mod Victoria
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 12.06.2015 o 01:08 Powód: literówki
nagrody:
1 miejsce -[Bies] Magdalen_ka -30k fasoli
2 miejsce -[ResP] grzeg670 -24k fasoli
3 miejsce -[ResP] adea -19k fasoli
4 miejsce -[NATAS] karkadu - 15k fasoli
5 miejsce -[T-N-T] Majkel_1500 - 11k fasoli
6 miejsce -[ResP] gating - 7k fasoli
pula nagród dla członków resp ,dodatkowa możliwość wygrania poza fasolką
1) [ResP] grzeg670 - ulepszony silos x 1 , lodowa rezydka x1 , opactwo x1, wieza wiedzmy x1
2) [ResP] adea - ulepszony silos x 1 , lodowa rezydka x1 ,opactwo x1
3) [ResP] gating - ulepszony silos x 1 , lodowa rezydka x1,
4) [ResP] bartols - lodowa rezydka x1,wieza wiedzmy x1
5) [ResP] szuwar33 - wieza wiedzmy x1 posiadlosc pirata x2
6) [ResP] pendrajff - posiadlosc pirata 3
Wszystkim bardzo dziękuję za udział w zabawie. Proszę o wysyłanie ofert na nagrody.Jeżeli macie jakieś uwagi co do eventu proszę o info w temacie.
Serdeczne podziękowania za pomoc
--Mod_frodo
--koniknabiegunach
--TheMe
--Michal77
oraz sponsorom dodatkowej fasolki
[ARI] Angel7212,[ResP] koniknabiegunach;[ResP] Szuwar33;[ARI] nhjughgft; [ResP] pendrajff
Być może niebawem kolejny podobny event
I na koniec zapraszam do gildii respect.![]()
Ostatnio edytowane przez rapalek11 ; 12.06.2015 o 12:32