Zamieszczone przez
set2g
Black_Patrick event letni (chodz nie wiem czy można to tak nazwać bo nie ma żadnych zadań, misji itp, bardziej to jest zbliżone do oferty limitowanej, jakie miały miejsce wcześniej, chodz jedynie za klejnoty) to jest ostatnia szansa na pozbycie sie resztek zalegających surowców, które sie nagromadziły przez te pare lat, wprowadzone tylko po to aby gracze, którzy jeszcze w grudniu zeszłego roku byli zapewniani że zdobyte prezenty a wcześniej dynie itp. nie przepadną, nie czuli sie poszkodowani. BB Chcąc wyjsć z twarzą daje ostatnią szanse na zamieni ich na coś pożytecznego.
Piszesz że jakby bb dało możliwość zdobywania żetonów np odkrywcami to by było sprawiedliwe, a guzik prawda, bo ja majac 20 odkrywców nazbieram na co chce a jakiś młodzian z 3 wolnymi bedzie mógł jedynie popatrzeć na oferte w sklepie. To jakby przystępować do wyścigu, każdy startuje z tego samego miejsca, ale ja jade bolidem F1 (mam duży staż, mase gen. odkrywców duża produkcję, populację) a Ty biegniesz pieszo (dopiero co zaczynasz, podbiłeś może wyspe, zaczynasz pierwsze przygody) , kto ma większe szanse na wygranie ? Nigdy nie będzie równości między graczami o różnym stażu, i nad tym nie ma co dyskutować.
Jeżeli nie zrozumiesz że letni sklep to nie jest typowy event (event = nowe itemy) to nie ma sensu dalszej dyskusji.
3k