Propozycja aby ilość monet nie wiązać z pojemnością magazynów , może nowy budynek bank o pojemności 1000000 monetpozdrawiam
Propozycja aby ilość monet nie wiązać z pojemnością magazynów , może nowy budynek bank o pojemności 1000000 monetpozdrawiam
bez sensu, rozumując w ten sposób na każdy rodzaj surowca powinien być osobny magazyn
bez sensu przeciez magazynem mozesz miec pojemnosc jaka chcesz nie wiem po co ktos chcial by se zmnejszac pojemnosc do 1kk :>
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
To ja chcę żeby ryby, węgiel, bale igła i liść, chleb i co tam jeszcze mi się z magazynu wysypuje, niech się nie wiążą pojemnością magazynów tylko po osiągnięciu limitu magazynowego niech idą od razu do gwiazdy w paczkach zaokrąglonych w dół do pełnych wielokrotności 100K![]()
Jasne że bez sensu taki Bill Gates grając w setlery musiał by mieć magazyny na poziomie 58 miliardów ufff![]()
po pierwsze temat bez ankiety zaraz będzie do zamknięcia. po drugie po co nowy budynek tylko na monety, w dodatku tak mało?chyba już wole składować je w zwykłych magazynach
![]()
też uważam, ze pomysł nie przemyślany. jak mi się monety przelewają, to je wrzucam do gwiazdy i po problemie, nie potrzebuję kolejnego, bezużytecznego zajmowacza miejsca na wyspie, to już sobie wolę sałatkę posadzić po czerwonym drzewkiem :P
ja nie mam aż tylko monet ale magazyny też dopiero ok 75k pojemności, więc czas pokaże - ale jakiś bank albo kantor gildii mógłby trzymać monety bez limitu
+A+M+D+G+
Dzięki wszystkim za opinie.Moja uwaga była skierowana do supportu.W zasadże chodzi o handel co z tego że w gwieżdze mam 100k monet przy pojemności magazynów 10k nie kupie młynu za 18k lub wieży wiedzmy za 20k , wiem można zwiekszac pojemność magazynu ale po co na wszystko skoro 10k wystarcza spokojnie na normalną gre.Temat do zamknięcia.![]()