byłem w trakcie ostatniego podzadania i lipa, do ukonczenia w/w zostało koło 3h a wszystko znikło, i zapewne BB powie ci co zdążyli dostali jajka za pełne zadanie a ci co nie zdążyli to mieli pecha
byłem w trakcie ostatniego podzadania i lipa, do ukonczenia w/w zostało koło 3h a wszystko znikło, i zapewne BB powie ci co zdążyli dostali jajka za pełne zadanie a ci co nie zdążyli to mieli pecha
Co was tak dziwi???
nie było chyba jeszcze "wydarzenia" w którym wszytko działało jak trzeba od początku do samego końca
a ja wam mówię że to przez tą zmianę czasu![]()
Kolejny kamyk do tego samego ogródka.
Nie znajdują, na kilkunastu ani jednej pisanki.Odkrywcy nie znajdą już Pisanek w paski:
Poszukiwania, które rozpoczęto przed I fazą zakończenia wciąż będą miały szansę zakończyć się znalezieniem Pisanek w paski
Czym to wytłumaczą?
Moi dziś przynieśli coś ponad 100szt. kwestia karmy i tyle![]()
własnie wróciło 5 grubasów wysłanych kilkanaście godzin temu, zaden nic nie przyniósł. myśle o pisankach, a zadania jak przepadły, może w tym miesiącu coś wrzucą
Ja zadania mam ale co z tego jeśli jedno z nich jest ,,Znajdź 50 pisanek podczas bardzo długich poszukiwań" Jak to zrobić jeśli odkrywcy już nie przynoszą pisanek.
mam to samo , byłam rano ok 7 zadania miałam , weszłam o 18 zadań nie mam![]()