Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Przerwa techniczna zablokowała slot na przygody

Lipek

Przerwa techniczna zablokowała slot na przygody

Witam.
    Około godziny 1 nad ranem/w nocy (czwartek) doszło do przerwy technicznej. W tym samym czasie byłem w środku podbijania kolonii. Ze zrozumiałych względów zostałem wyrzucony z gry. Nstp dnia po zalogowaniu do gry sama kolonia zniknęła wraz z dwoma Marszałkami a ja sam nie mogę rozpocząć żadnej przygody (pojawia się informacja o zajętym slocie na przygody), również tej związanej z Wydarzeniem Wielkanocnym co uniemożliwia mi dalszą zabawę. Istnieje więc niemożność wykonywania przygód i zbierania Pisanek z przygód.
    Proszę o pomoc.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Pewnie albo support, albo niestety czekać do konserwacji, a wtedy faktycznie event masz z głowy ;/

Lipek
    Napisałem do supportu. Kazali cache wyczyścić. Tjaaa...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    mam taka sama sytuacje po zdobyciu koloni innego gracza zablokowalo mi slot ;/

Lipek
    Cytat Zamieszczone przez areksal Zobacz posta
    mam taka sama sytuacje po zdobyciu koloni innego gracza zablokowalo mi slot ;/
    Napisz do supportu. O dziwo po krótkiej korespondencji mój problem został przekazany dalej do działu technicznego. Może mi odblokują robienie przygód, chociaż nie liczę na to przed końcem Wydarzenia.

Pytanie tylko gdzie mam się domagać zadość uczynienia. Robiąc kilka(naście) przygód dziennie jestem w stanie zdobyć około 300-500 pisanek dziennie. Mija drugi dzień a ja dalej mam zablokowane przygody. Co więcej - nie mogę nawet skończyć tych przygód z poszukiwaniem pisanek, a co za tym idzie nie zaliczę osiągnięć. Poza tym specjalnie sobie kupiłem przygody Trapper Garrun i W Poszukiwaniu Jaj aby zaliczyć rzeczone osiągnięcia. A tu kupa.
    Ostatnio edytowane przez Lipek ; 03.04.2015 o 21:24

Uprawnienia umieszczania postów