Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Zresetowany licznik pisanek w zadaniu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Zresetowany licznik pisanek w zadaniu

Mam problem z obecnym zadaniem eventowym. Otóż licznik zdobytych pisanek w zadaniu "Komplet pisanek" z łańcucha "Pisankowy zakład" zresetował mi się dzisiaj do zera, przez co muszę zbierać wszystkie pisanki od nowa. Nie wiem czy przez ten błąd uda mi się ukończyć to zadanie.

Proszę o pomoc

Lipek
    To nie jest błąd - to są nowe zasady fair play i wyrównywania szans. Jeśli chcesz zdobyć większą ilość pisanek BB zaprasza Cię do sklepu po zakup klejnotów.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Saelig Zobacz posta
    Mam problem z obecnym zadaniem eventowym. Otóż licznik zdobytych pisanek w zadaniu "Komplet pisanek" z łańcucha "Pisankowy zakład" zresetował mi się dzisiaj do zera, przez co muszę zbierać wszystkie pisanki od nowa. Nie wiem czy przez ten błąd uda mi się ukończyć to zadanie.

Proszę o pomoc
    A nie zużyłeś tych pisanek na coś, wtedy też cofa licznik? Nie jestem pewna czy o to zadanie chodzi ale jak to to z uzbieraniem 800 pisanek to wystarczy je na chwilę od kogoś pożyczyć lub jeśli posiadasz ich tyle to wystaw je w kantorze i anuluj oferte.

Odkrywca Awatar Angel7212
    Serwer
    Czarci Gaj
    w zadaniu chodzi o zwiększenie ilości pisanek o 800szt, od momentu otrzymania zadania,
    jeżeli masz tyle na stanie, to prostu na chwile wyślij do znajomego/lub wystaw w kantorze za jakąś nieosiągalną ofertę i anuluj

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dzięki wszystkim za odpowiedzi!

Faktycznie błąd był po mojej stronie bo kupiłem budynek za pisanki i to mi je odjęło z konta... Po prostu pomyliłem cel misji
    Ostatnio edytowane przez Saelig ; 02.04.2015 o 16:55

Uprawnienia umieszczania postów