Cudnie!
Zamiast odebrać jutro 100 klejnotow za nieprzerwane, tygodniowe logowanie dostanę krzyżyk jak od jurora X-FACTOR
Dziękuję że tak ładnie wprowadziliście ludzi w błąd kłamczuszki bez główki, rączki i nóżki.
Cudnie!
Zamiast odebrać jutro 100 klejnotow za nieprzerwane, tygodniowe logowanie dostanę krzyżyk jak od jurora X-FACTOR
Dziękuję że tak ładnie wprowadziliście ludzi w błąd kłamczuszki bez główki, rączki i nóżki.
Znów serwery przeciążone-ja nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję BB. Byłem w połowie podbijania kolonii. Ale nic to. Cieszę się na samą myśl o rekompensacie - półmisek ryb i może ze 20 kamienia załatwi sprawę. Luz.
Parafrazując powyższą informację o przerwie technicznej:
W tej chwili mam w głębokim poważaniu nadprzyrodzone zjawisko o nazwie TSO. Zwykle będzie to trwało na zawsze.
Proszę mnie pocałować w 4 litery bo ani złamanego szylinga ode mnie już nie dostaniecie (na to trzeba sobie zasłużyć).
Wcale Was nie pozdrawiam bo mam Was w nosie.
EDIT: Widzę teraz jeszcze mi 2 Marszałków wcięło, tych którzy podbijali Kolonię gdy TSO umarło w nocy. Ale nawet to i dobrze bo mi się porządek w gwieździe zrobił
EDIT2: Widać Kolonia widmo blokuje mi rozpoczęcie nowej Przygody. Brawo BB. Jesteście "ze best". Ciekawe jak ja/my mamy uzbierać pisanki. Czy to jest to wspomniane fair play i równe szanse?
https://www.youtube.com/watch?v=s2ID...ature=youtu.be
Ostatnio edytowane przez Lipek ; 02.04.2015 o 11:19
Co ty lipek nie masz życia, że sprawdzasz status gry co godzinę ?? Ja to przy logowaniu co dwa dni na forum bym tego nie zauważył ;-)
btw. zrobili wam prima aprilis i się denerwujecie ;p
no i zas gra nie dziala kupilem dropa i sprzedawca bedzie sie denerwowal
zastanawiam sie jak odkrywcymaja pisanki zebrac do osiagniec jak raz ze slabo przynosza a 2 to cochwile gra nie dziala
niemcy przyjechali to graja
działa wam chat?|
cała gra jest wysypana, więc nie działa
edit: już działa
Ostatnio edytowane przez oczy_wiście ; 02.04.2015 o 16:22
taa najpierw przez 30 minut w kółko wywala przy zbieraniu elementów, potem przy odnawianiu pól i studni potem przy wysyłaniu ataków, przy wystawianiu ofert w kantorze, ale potem faktycznie się "uspokaja"