Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Połączenie z serwerem zostało przerwane

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Połączenie z serwerem zostało przerwane

Wiem, że ten temat był wałkowany na forum już kilka razy ale nigdzie nie znalazłem dobrej odpowiedzi. Od jakiegoś czasu (miesiąca?) na moim lapku nie mogę uruchomić gry. Najpierw problem pojawiał się w Chrome. Pomagało czyszczenie historii, plików tymczasowych itd. Później przestało pomagać. Grałem więc na IE. Na chwilę obecną - identyczna sytuacja. W Operze to samo. W Operze na raz pomaga ręczne odinstalowanie Flash Playera, później czyszczenie historii, plików itd. i ponowna instalacja Flasha - ale to działa tylko na 1 uruchomienie i w dodatku po 15-20 minutach to samo - połączenie z serwerem zostało przerwane. Korzystałem nawet z programów to usuwania niepotrzebnych plików, wpisów w rejestrze itd. ale nadal nic nie pomaga. Czy naprawdę zostaje mi tylko reinstall systemu?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie od miesiąca także występuje ten problem (mam 2 systemy), więc to nie wina systemu.

Uprawnienia umieszczania postów