Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Generałowie na wyspie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Generałowie na wyspie

Dzień dobry, nie chciało mi się przeglądać wszystkich tematów a wyszukiwarka nie sprawuję się za dobrze zatem chciałbym zasugerować aby generałowie nie musieli używać miejsca na wyspie macierzystej, osobiście mam z tym duży problem i podejrzewam, że wielu innych graczy też - Nie mogę na przykład na wyspie rozstawić kwatermistrza bo nie mam dla niego wystarczająco miejsca, zatem jak go wysłać na przygodę ? burzyć budynki ?? generałów jest tylu, że trzeba ich wysyłać i ustawiać nowych, uzbrajać i znów wysyłać co jest bardzo uciążliwe. Polecam wprowadzenie możliwości uzbrajania generała bez konieczności jego ustawiania na wyspie.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Dobry pomysł z tym dodawaniem jednostek do garnizonu z poziomu gwiazdy, bez konieczności rozstawiania go na wyspie.
    Inny pomysł który planują wdrożyć to dodatkowe wyspy na południu, gdzie będą lądować wszyscy generałowie, marszałkowie itp.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam podoby problem kupilem generala zrobilem mu miejscena wyspie postawilem i po zaladowaniu wyslalem na przygode a w tym miejscu budynek posttawilem po powrocie z przygody napisalo mi ze genniema miejca na ladowanie zas trzeba bylo wyburzyc budynek i ustawic generala na wyspie narazie 3 razy na przygode wyslalem i 3 razy niema miejsca na wyspie zeby wyladowac
    a na miejsce generalow ktorzy poszli na przygode tez nie mozna go wrzucic
    czyli ze co chwile mam usuwac budynek?

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    To moze po prostu nie buduj tam budynku....?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    a jak zakupie kolejnego general i jeszcze z tawenyy mam nie wykupionych plus tych do ekspedycji to niedlugo wyjdzie tak ze pol mapy nie bede mial zabudowane zeby generalwie mogli ladowac

Odkrywca Awatar Angel7212
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja swoich trzymam w gwiazdce

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    moi tez sa w gwiazdce tylko po kazdym powrocie z prztgody trzeba budynek wyburzyc zeby mozna postawic generala i zaladowac wojsko na kolejna przygode inni normalnie laduja na wyspie laduje wojsko i wysylam na przygode a na miejsce tych co wysle tez nie idzie go postawic

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    z gwiazdy mozesz postawic gdziekolwiek na wyspie nie musisz w strefie 1

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    zgadza sie tylko musze budynek wyburzyc wlasnie wrocil z przygody i niema gdzie wyladowac zeby wojsko mu wrzucic i wyslac dalej na przygode reszta generalow normalnie laduje musze jakis budynek usunac zeby mu miejsce zrobic bo na miejsce generalow ktorych wyslalem na przygode nie moge go postawic a mam jeszcze kilku generalow do kupienia i do ekspedycji nie kupilem zadnego czyli ze jak tak dalej pojdzie to pol mapy bede musial niezabudowanej zostawic zeby mieli gdzie ladowac po powrocie z przygody lub ekspedycji albo za kazdym razem budynek usuwac

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    To zostaw dolna czesc s1 pusta i nie bedzie problemu....
    Tak niestety bb gre zaprogramowalo i przy wiekszej liczbie gieniow jest problem

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów