Proponuję zmienić wygląd gospodarstwa na poziomie 6, tak by korespondowało z pozostałymi budynkami na tym poziomie (dodać zieloną strzechę). W tej chwili ciężko po prostu odróżnić budynki między 5 a 6.
Proponuję zmienić wygląd gospodarstwa na poziomie 6, tak by korespondowało z pozostałymi budynkami na tym poziomie (dodać zieloną strzechę). W tej chwili ciężko po prostu odróżnić budynki między 5 a 6.
za.
czemu ograniczenie czasowe ankiety?
poprawka kosmetyczna, a sprawiałby wiele radochy![]()
jak masz możliwość, to mień ankietę na bezterminową, bo jak się ankieta skończy, to cały watek poleci do archiwum... a szkoda by było![]()
Za.
Autor wątku najwyraźniej nie doczytał ostatniego punktu Regulaminu Działu "Pomysły i Sugestie"
9. Czas trwania ankiety powinien zostać ustawiony na nieokreślony (ankieta bezterminowa).
sorka :/ rzeczywiście nie doczytałem.... :/ niestety chyba nie da się tego zmienićczy się mylę i może ktoś wie jak?
A może jakiś MOD mógłby zmienić?
Osobiście jest mi wszytko jedno, bo wszytkie mam na 6 lev, a kolor zielony na zielonej wyspie wszytko zacznie sie niedlugo zlewac na zielono...
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 28.03.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos