Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Zmiany 2015.03.12 - Znane błędy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Kobaldo Zobacz posta
    O jaki budynek chodzi w zadaniu "Ścieżka dla jeleni" ?
    "Undefined Text" jest mało informacyjne
    oczywiscie jak zawsze - chatke łowcy jeleni - tak było i jest

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wczoraj rozesłano 50 klejnotów za wcześniejsze zakończenie "promocji", która - jak czytałam - zamiast 100% na plus, dawała tylko podstawowe klejnoty. Nic dziwnego, że ludzie się wkurzyli skoro kupili i nie dostali. Oczywiście szybko skasowano wpis i słowa nie napisali w stylu "przepraszamy" itp.
    A - dla tych co nie zrozumieli - bug polegał na tym, że przyjęłam zaproszenie do przygody, już nieaktywnej - ale skąd miałam wiedzieć. Weszłam, obszar był już zamknięty i tyle. A potem sprawdzam w zadaniu gildii, a mam zaliczoną przygodę. Nie było mnie, nic nie zaliczyłam, w żadnej nie byłam oprócz tej. Ale jednak jak otworzyłam już nieaktywne zaproszenie to o gildyjnego mi wskoczyło jako zaliczona i zamknięta przygoda.
    Dropa się nie spodziewałam.
    Jakby co, to informuję BB: nie macie prawa mi za to nic odbierać, czyścić mi wyspy i wyznaczać kary. Ja nic nie zrobiłam, niewinna jestem, samo się zadanie zaliczyło.
    Jakbym mogła to cofnąć to oczywiście bym sobie anulowała, ale nie wiem jakim klawiszem ((

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Lumpola Zobacz posta
    może o łowcę. Nam po dzisiejszej konserwie nie wczytało zadań gildyjnych i obiecanych scenariuszy też nie widzę, co o to zapytam na g1 nie dostaje odpowiedzi - czy inni też mają ten problem?
    scenariusza jak przygody - trzeba sobie znalezc.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Też mam kłopot z gra wywala teraz przeciążone serwery i nie mogę się zalogować niech rozbudują je a nie lecą w kulki mojej kasy już nie zobaczą :/

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to że trzeba znaleźć to wiem, ale myślałam że będzie jakiś wpis w księdze zadań: jakieś znajdź, zrób, zdobądź. A tam nie ma śladu, z pustką po zadaniach gildyjnych to są tylko znajdki i dziennie, jakoś dziwnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Hej

A ma ktoś taki problem że po kliknięciu graj na stronie startowej nic się nie pojawia ?? Zaczyna się ładować i wyświetla tylko biały ekran... Ktoś ma coś takiego lub wie co to ??

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Nie wiem czy to jest błąd, ale u mnie dzisiaj zaczeły sie problemy że w pewnym momencie tak jakby tło wychodzilo z pod grafiki, nie da sie wtedy przelaczac zakladek w gwiezdzie, jak przejade po dolnym pasku z awatarami znajomych, robi sie ciemnie tło..problem wystepuje od dziś.

Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Serwer
    Złota Góra
    Od dawna gra się przycina przy otwieraniu/przewijaniu gwiazdy, zwłaszcza jeśli ma się tam tysiące premii, przygód i reszty.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    I w temacie pozyskiwania gienia po udanym bloku,
    Mroczne bractwo, pierwszy blok, 4h w plecy...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    z blokami faktycznie jest kicha,
    dzis na pierwszym bloku w wyspie piratow oboz blokowany przejmowal generalow pomimo ze w obozie trwala walka - 3 razy wysylalem i 3 razy przejmowal, przy czym nie wyswietlala sie grafika walki, ale juz pasek postepu pod koniec walki pojawil sie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów