Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 69

Wątek: Pozyskiwanie generała "ocalałego"

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    z tego co zaobserwowałam to pozyskują zazwyczaj tam, gdzie w obozie był przeciwnik z pierwszym atakiem (może już ktoś pisał, nie pamiętam dokładnie całego wątku )

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Czyli taki Wiktor Podstępny odpada, tam w większość obozów ma psy w składzie, jakoś to wymęczę.
    Ostatnio edytowane przez dario_j ; 17.03.2015 o 14:40

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To nie do końca tak, bo to "zamrażanie" zależy od kaprysu, raz ma miejsce, a raz nie. Gdy robię byczka to na tym samym bloku raz zamraża, a raz nie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wszystko pieknie i ładnie ale moze ktos w koncu z supportu napisze kiedy to naprawia?!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez dario_j Zobacz posta
    Czyli taki Wiktor Podstępny odpada, tam w większość obozów ma psy w składzie, jakoś to wymęczę.
    Tylko że to nie jest kwestia "wymęczę", ominę, poczekam. Bo ja mam ten jeden dzień, kiedy mogę robić przygody do bólu, włączam premium i... zrobię 2 przygody, bo mi gienków zamraża. Zamiast zrobić jedną przygodę wieczorem po pracy, zrobię jedną w dwa albo i trzy wieczory.

Kto nam da rekompensatę za te pisanki, których nie zdobyliśmy przez to? I za nie do końca wykorzystane premium? Przecież to są straty niemożliwe do wyliczenia.

Jeśli kiedyś myślałam o doładowywaniu konta klejnotami, to już dawno się przestałam zastanawiać. Po co, skoro co rusz wywala jakieś błędy uniemożliwiające normalne granie. Dopiero niedawno, po wielu tygodniach!, naprawili gienków łażących jak sobie chcą, a teraz to. I to akurat na wydarzenie.
    Event w ogóle nie powinien był ruszyć....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    czy ktos to wkoncu czyta byla aktualizacja a problem pozostaje na Zakazanych robie 5 atakow na dwa dni!!!!! Drugi blok i znowu to samo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    U mnie też w Wiktorze gienki są zamrożone

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    robiłem kilka razy zdrajców i za każdym razem usypiał się z wojem ten sam gienek... do czasu
    otóż
    ostatnio przed wejściem do obozu kliknąłem na jego obóz otworzyło się okno ze statusem atak gdy gienek wlazł status zmienił się na oczekiwanie na rozkaz a ja mogłem wojo wyzerować i po wyjściu z obozu nie był uśpiony
    manewr powtórzyłem w kolejnej przygodzie i też zadziałał
    więc wypróbujcie go
    jeśli nie wiecie który gienek będzie uśpiony to otwierajcie obozy tuż przed wejściem do niego gienka...
    może pomogłem...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    bug wystepuje gdy w blokowanym obozie sa jednostki pierwszego ataku jak konie czy psy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    U mnie to samo...

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów