witam,
tych kart nie ma nigdzie, nie można ich zamowic ani kupić, ładna mi promocja
jak zwykle jedna wielka sciema
witam,
tych kart nie ma nigdzie, nie można ich zamowic ani kupić, ładna mi promocja
jak zwykle jedna wielka sciema
w tamtym roku tak samo bylo niby promocja ale kart fizycznie nie bylo nigdzie
@Stroj
Z tego co na necie się pojawiło epay wprowadziło już jakiś czas temu te karty, ale chyba przez to, że zainteresowanie jest żadne, zrobili promocje, aby klienci zaczęli pytać o to i żeby sklepy zaczęły to ściągać
news z 12 lutego z fb
Zapewne przez 3 tygodnie, nikt nie chciał tego kupić, więc może epay chce się wycofać z tego stąd ten pomysł. Jeżeli epay poinformowało o ofercie 12 lutego, a takie rzeczy nie pojawiły się w sklepie, to zapewne nikt tego nie chciał kupić. Po co sklep będzie ściągał coś co nie zostanie kupione. Zawsze to szkoda papieru i miejsca w sklepie.
Zwróć uwagę, że pojawiło się kilka newsów odnośnie TSO i tych kart teraz, jak niby dystrybucja trwa już od niecałego miesiąca. Zawsze możesz popytać się w Relay, 1-minute, Inmedio bo teoretycznie w tych sprzedaż już trwa od dłuższego czasu. Jaka to prawda to nie wiem, nigdy taką wersją się nie interesowałem, ale sądzę że raczej obejdzie się bez echa.
problem w tym ze tych kart NIGDY podkreslam NIGDY nie bylo w ofercie empika czy komputronika
Karty są dostępne w Emipku-wiszą i czekają na nabywców-więc proszę nie pisać bzdur że ich NIGDY nie było, nie ma. Widziałem wczoraj, 3 miesiące temu. W razie pytań wskaże adresy w Krakowie...
Przecież te karty nie istnieją od wczoraj...
tak tak zgadzie sie wszystko tylko ze "zapomnieli" dodać że karty są dostepne ale tyko w wybranych salonach (w tych duzych?)