Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz, że to dobry pomysł?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Generalnie koncepcja jest słuszna

31 57.41%
  • W sumie tak, tylko zmienił(a)bym zaproponowane ceny

8 14.81%
  • Do kitu pomysł, tak jak jest, jest dobrze

9 16.67%
  • Mi to obojętne

6 11.11%
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: Stare pisanki za klejnoty

Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Prawie robi wielką różnicę.
    Prawie masz rację tylko nie widzisz różnicy między "mało" a "za mało".
    Ludzie będą chcieli kupić nie tylko MMA (choć będzie on ich priorytetem) a to oznacza popyt na 2 razy więcej pisanek niż Ty zakładasz. A że większość będzie wolała na ich zakup wydać monety a nie klejnoty więc cena pisanek będzie wysoka i liczenie na wyprzedaż za grosze przez starych graczy jest naiwnością. Oni będą chcieli zarobić a to będzie dobry moment.
    Pomijając, że nie wierzę specjalnie w te 200k pisanek, to też widziałem takiego posta tyle że tam widziałem 20k a nie 200k, ale może widzieliśmy różne posty
    To widocznie widziałeś inny post, w sumie nie dziwne bo raczej jest wielu graczy którzy mają po 20-200k pisanek więc możliwe, że na forum jest sporo ogłoszeń z takimi ilościami. Post który miałem na myśli:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...l=1#post176433

@MayQuel14 też nie rozumiem tej sprzeczności dlaczego akurat wyższe ceny niż obecnie proponuje BB, skoro autor twierdzi że pisanek w rynku jest mało to ceny powinny być przykładowo 900 za mma 500 za wetka 160 odkrywce 90 młyn itd i nie trzeba by wtedy wprowadzać sprzedaży za klejnoty. Swoją drogą dziwią mnie też wynik ankiety z punktu psychologicznego - wielu krytykuje że wszystko za klejnoty kasa kasa, jednocześnie popierając wprowadzenie czegoś za klejnoty. Ludzie są pełni sprzeczności i hipokryzji.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Co nie zmienia faktu, że pisanek dla wszystkich chętnych nie wystarczy.
    Co do sprzedaży pisanek za klejnoty - to nie hipokryzja a zdrowy rozsądek. Inni też uważają, że pisanek będzie za mało a możliwość kupna za klejnoty spowoduje spadek ich cen.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów