Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz, że to dobry pomysł?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Generalnie koncepcja jest słuszna

31 57.41%
  • W sumie tak, tylko zmienił(a)bym zaproponowane ceny

8 14.81%
  • Do kitu pomysł, tak jak jest, jest dobrze

9 16.67%
  • Mi to obojętne

6 11.11%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Stare pisanki za klejnoty

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Znów się zgodzę z Piwonią. Taa jeszcze się okaże że specjalnie tak zrobili z legendarnym, by ożywić fora xD.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zmienili legendarnego:
    http://forum.tsotesting.com/threads/...ll=1#post35503

teraz jest ciut mniej beznadziejny.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Zmienili legendarnego:
    http://forum.tsotesting.com/threads/...ll=1#post35503

teraz jest ciut mniej beznadziejny.
    stare info.... zmienili z 1k na 5k i dodali obrażenia obszarowe zieeew ale nic ciekawego, już ten ekspedycyjny jest lepszy nie trzeba czekać 30min.

... a u mnie jak coś gracze ze Słonecznego Grodu mogą się zapisywać na pisanki w kropki.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    O znowu mogę wgrać wyspę na testowym, ciekawe czy jutro ponownie będzie zablokowana, jak dwa poprzednie razy.

Ale jest jeszcze jedna zmiana w dobrym kierunku, w osiągnięciach potrzeba 50/200/500/800 pisanek z ekspedycji. To już "tylko 40 a nie 60 ekspedycji trzeba będzie zrobić.

Legendarny- uszkodzenia obszarowe to krok w dobrym kierunku, ale jak to ma być weteran, to musi zabierać więcej jednostek lub rekompensować ograniczenie siłą ataku, tak jak to ma miejsce w przypadku mistrza.
    Ostatnio edytowane przez Piwonia ; 24.02.2015 o 21:42

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Niech dadzą 260 jednostek do legendarnego ;D albo zwykłego niech nazwą legendarnym a tego gorszego bez legendy.
    Ostatnio edytowane przez YAHIKO_FX ; 24.02.2015 o 22:11

Odkrywca Awatar Idho
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    O znowu mogę wgrać wyspę na testowym, ciekawe czy jutro ponownie będzie zablokowana, jak dwa poprzednie razy.

Ale jest jeszcze jedna zmiana w dobrym kierunku, w osiągnięciach potrzeba 50/200/500/800 pisanek z ekspedycji. To już "tylko 40 a nie 60 ekspedycji trzeba będzie zrobić.

Legendarny- uszkodzenia obszarowe to krok w dobrym kierunku, ale jak to ma być weteran, to musi zabierać więcej jednostek lub rekompensować ograniczenie siłą ataku, tak jak to ma miejsce w przypadku mistrza.
    Lepiej się dokładniej przyjrzyj ;-) Już ktoś wrzucił info na testowym, ale znając życie będzie to samo co z osiągnięciami z kolonii i osiągnięciem z tytanem/rudą tytanu.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A no tak dokładnie się nie przyglądałam, no mam nadzieję że poprawią.

Początkujący Odkrywca Awatar browar69
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Idąc Twoim tokiem myślenia, można kupić klejnoty za klejnoty. Mowa jest o zakupie bezpośrednim.
    Idąc moim tokiem myślenia, można kupić za klejnoty wiele rodzajów surowców dostępnych w kantorze, nawet jeśli bezpośrednio nie są dostępne u kupca.
    Abyś lepiej zrozumiał, podam Ci przykład: U kupca nie nabędę pakietu wózków z jedzeniem, ale kupując rezydencję i wystawiając ją na kantor mogę je nabyć od innych graczy. Tak samo mogę kupić piłki, pisanki czy dynie, niedostępne u kupca nawet jeśli ich rynkowa ilość jest ograniczona.

Pozostałe odpowiedzi do mojego posta pozostawię bez komentarza, bo krytykują błędne założenia samemu zakładając, że pisanek starzy gracze mają mało i cena będzie rosnąć, co również może się okazać błędne bo to czyste spekulacje i nikt nie wie ile naprawdę jest chętnych na tego mma, a ile pisanek zostało sprzed roku.

Dla przykładu widziałem na forum posta gdzie ktoś się ogłaszał iż posiada 200k starych pisanek (1 gracz może zaspokoić potrzeby na mma dla ponad 70 graczy, a na pewno jest takich więcej).
    Ostatnio edytowane przez browar69 ; 25.02.2015 o 08:13

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Prawie robi wielką różnicę.
    Prawie masz rację tylko nie widzisz różnicy między "mało" a "za mało".
    Ludzie będą chcieli kupić nie tylko MMA (choć będzie on ich priorytetem) a to oznacza popyt na 2 razy więcej pisanek niż Ty zakładasz. A że większość będzie wolała na ich zakup wydać monety a nie klejnoty więc cena pisanek będzie wysoka i liczenie na wyprzedaż za grosze przez starych graczy jest naiwnością. Oni będą chcieli zarobić a to będzie dobry moment.
    Pomijając, że nie wierzę specjalnie w te 200k pisanek, to też widziałem takiego posta tyle że tam widziałem 20k a nie 200k, ale może widzieliśmy różne posty

Początkujący Osadnik Awatar MayQel14
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ale skąd te nowe ceny ? Szczerze pomysł okey ale zostałbym przy starych cenach, nowe ceny będą koszmarem dla ludzi bez klejnotów

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów