i jak sie beda premie same wrzucaly i same przygody beda sie robily to wtedy dopiero bedzie wiecej czasu na cos przyjemniejszego![]()
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
Ta gra jeszcze nie dorosła do takiej automatyzacji.
A jeśli już, to nie za darmo.
Ostatnio edytowane przez konkur4 ; 02.03.2016 o 15:52
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Ten pomysł podobnie jak i opcja zmiany nicku to hulaj dusza dla kanciarzy. Nick pomoże ukryć się złodziejom z handlu. Z kolei taka zabawa z premkami to raj dla multi - wpadam sobie na dodatkową wyspę (którą doję) tylko raz dziennie w odwiedziny by produkcja nie stała, poza tym nie muszę się martwić, że będę stratna bo nie upilnowałam jakiegoś budynku. Poza tym też uważam, że policzenie czegoś i wysłanie ofki to nie jest aż taki wysiłek. Może niech gra jeszcze sama totalnie bez naszego udziału klika przygody i sprzedaje dropy? Albo niech całkiem oddycha za nas bo się zmęczymy...
Chciałeś uzasadnienia dlaczego ktoś głosuje na NIE, zatem uzasadniłam. A teraz robisz osobiste wycieczki. Atakuj moje argumenty, nie mnie, skoro coś ci się w nich nie podoba. Zaś jeśli masz problem ze mną personalnie to zapraszam na PW, nie zamierzam chlapać tu publicznie błockiem jak jakiś prosiak.
Osobiste wycieczki, to ja bym chętnie zrobił i to nie tylko w twoją stronę, ale lepiej się powstrzymam.
"Dwóch półgłówków głowy nie czyni"