Zobacz wyniki ankiety: Czy myslisz ze opcja pracy budynku tylko na premii bylaby przydatna?

Głosujących
64. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

34 53.13%
  • Nie

28 43.75%
  • Mam to gdzies

2 3.13%
Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 76

Wątek: Praca tylko na premii

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    ja bym wolał aby same premie sie wrzucały niż miałby sie budynek zatrzymać, jak stoi to nie produkuje...
    i niech przygody też się same robią
    "Everybody lies"

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    i jak sie beda premie same wrzucaly i same przygody beda sie robily to wtedy dopiero bedzie wiecej czasu na cos przyjemniejszego
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    i niech przygody też się same robią
    A prawie się same robią poza wyborem ilości żołnierzy i miejscem ataku, nie robimy nic

Co do pomysłu, może faktycznie jest to duże uproszczenie, ale mnie się ono podoba i chciałem się tym podzielić

konkur4
    Ta gra jeszcze nie dorosła do takiej automatyzacji.
    A jeśli już, to nie za darmo.
    Ostatnio edytowane przez konkur4 ; 02.03.2016 o 15:52

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Vespirr Zobacz posta

A tak, masz magiczny przycisk - premia się skończyła, produkcja się wyłącza i gitara!
    Było... poszukaj wątku o tytule "praca tylko na premii".

Opcja szukaj nie boli... serio

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat
    Kinia .. błagam

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Ten pomysł podobnie jak i opcja zmiany nicku to hulaj dusza dla kanciarzy. Nick pomoże ukryć się złodziejom z handlu. Z kolei taka zabawa z premkami to raj dla multi - wpadam sobie na dodatkową wyspę (którą doję) tylko raz dziennie w odwiedziny by produkcja nie stała, poza tym nie muszę się martwić, że będę stratna bo nie upilnowałam jakiegoś budynku. Poza tym też uważam, że policzenie czegoś i wysłanie ofki to nie jest aż taki wysiłek. Może niech gra jeszcze sama totalnie bez naszego udziału klika przygody i sprzedaje dropy? Albo niech całkiem oddycha za nas bo się zmęczymy...

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Rosadamascena Zobacz posta
    Ten pomysł podobnie jak i opcja zmiany nicku to hulaj dusza dla kanciarzy. Nick pomoże ukryć się złodziejom z handlu. Z kolei taka zabawa z premkami to raj dla multi - wpadam sobie na dodatkową wyspę (którą doję) tylko raz dziennie w odwiedziny by produkcja nie stała, poza tym nie muszę się martwić, że będę stratna bo nie upilnowałam jakiegoś budynku. Poza tym też uważam, że policzenie czegoś i wysłanie ofki to nie jest aż taki wysiłek. Może niech gra jeszcze sama totalnie bez naszego udziału klika przygody i sprzedaje dropy? Albo niech całkiem oddycha za nas bo się zmęczymy...
    Nie musi za nas oddychać, wystarczy że będzie pisała za Ciebie posty, może wtedy chociaż jeden będzie pozytywny..
    "Dwóch półgłówków głowy nie czyni"

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Vespirr Zobacz posta
    Nie musi za nas oddychać, wystarczy że będzie pisała za Ciebie posty, może wtedy chociaż jeden będzie pozytywny..
    Chciałeś uzasadnienia dlaczego ktoś głosuje na NIE, zatem uzasadniłam. A teraz robisz osobiste wycieczki. Atakuj moje argumenty, nie mnie, skoro coś ci się w nich nie podoba. Zaś jeśli masz problem ze mną personalnie to zapraszam na PW, nie zamierzam chlapać tu publicznie błockiem jak jakiś prosiak.

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat
    Osobiste wycieczki, to ja bym chętnie zrobił i to nie tylko w twoją stronę, ale lepiej się powstrzymam.
    "Dwóch półgłówków głowy nie czyni"

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów