bezsens...
bezsens...
CENOWA DEMOLKA
Najtaniej - tylko u Polka!
Zgarnij już teraz najlepsze oferty -> waga Polk
To moze lepiej tylko zagłosowac i się wcale nie wypowiadać ?
nikt nie zabrania napisać, o ile post jest zgodny z reg.
Heja!
Jak w temacie - proponuje dodać dodatkowa ikonę w menu budynku "zatrzymaj po skończeniu premii"
Wydaję mi się, to przydatne, bo często premiujemy ważne dla nas budynki i czasem różnymi premiami. Jeden budynek premką na 12h, 2 budynki na 18, a inne jeszcze na ileś tam. Wszystko to przykuwa nas do komputera - "Kurdę, muszę szybko się zalogować, bo mi się za 2 min. premia na na bajkowym kończy..."
A tak, masz magiczny przycisk - premia się skończyła, produkcja się wyłącza i gitara!
Jak zwykle dajcie znać, co sądzicie
Pozdrawiam
Ves
metoda grawitacyjna cos mowi :>? stosowana od poczatku grymasz bufa na bajkowym na 17 h konczy sie o 2 w nocy :> albo w czasie kiedy jestes w pracy wyliczasz ile fasoli trzeba na te 17h zostawiasz tyle fasoli reszte wysylasz do znajomego w ofce za milion granitu
i budynek sie zatrzymuje gdy konczy produkcje bo po prostu nie ma z czego produkowac
![]()
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
hehe, serio nadal chcesz się bawić w wysyłanie, wyliczanie itd.? Czy, może zamiast liczyć, lepiej ten czas spędzić na przyjemniejszych zajęciach?
Przecież, ten sposób jest rodem z epoki kamienia łupanego![]()
Tak, czy owak dziękuję za komentarz![]()
myślę, że na tym polega polityka gry by własnie się logowaćchyba byłoby to zbyt łatwe, ale faktycznie uprościło by to wiele rzeczy
mi jest to w sumie obojętne a nie siedzę przed kompem 24h![]()
Uważam, że wiele propozycji pojawiających się na forum jest bardzo fajnych. Jednak jestem przeciwny automatyzowaniu łańcuchów produkcyjnych. Po jakimś czasie pojawiłyby się propozycje, aby tylko zdefiniować cele a cała gospodarka automatycznie będzie przełączać odpowiednie budynki tak aby jak najsprawniej wyznaczone zadania osiągnąć. Taki jest charakter tej gry i jeśli ktoś chce więcej i szybciej to musi odpowiednio więcej czasu poświęcić. Pilnowanie produkcji i ekonomii na wyspie to zadanie gracza, a nie odpowiednich skryptów. Moim zdaniem wystarczy bardziej zdystansować się do gry a wtedy będzie więcej czasu na inne, często ważniejsze sprawy.
ja bym wolał aby same premie sie wrzucały niż miałby sie budynek zatrzymać, jak stoi to nie produkuje...